De JO11-4 bestaat voornamelijk uit eerstejaars JO11 spelers en had het mede om die reden niet altijd makkelijk dit seizoen. Maar de vreugde en het spelplezier was er zeker niet minder om, wat mede te zien was in de vrijwel 100% opkomst bij trainingen en wedstrijddagen.

Afgelopen zaterdag werd de competitie afgesloten tegen Eerbeekse Boys JO11-4, de kampioen in hun klasse. Maar onze JO11-4 gaf zich zeker niet zomaar gewonnen en weerde zich dapper. Uiteindelijk was de kampioen net iets beter dan de Vordense jongens en meisjes en werd de uitslag 3-7 voor de gasten uit Eerbeek.

Na afloop bleek echter, met enige creatieve vrijheid, dat onze Vordense jongens en meisjes ook bovenaan waren geëindigd in hun klasse. Deze prestatie kon natuurlijk niet onopgemerkt blijven en daarom werden de “kampioenshirts” uitgedeeld en aangetrokken door de spelers en trainers. Het feest werd voorgezet onder het genot van een patatje en een drankje bij cafetaria ’t Bintje, waar ook trainers Michiel van Gijtenbeek en Stefan Fleming nog in het zonnetje werden gezet voor hun inzet en begeleiding dit seizoen.