Dit was het weekend waarin Feyenoord net niet kampioen werd. PSV won de lastige uitwedstrijd bij Sparta Rotterdam en bleef zo als enige in het spoor van Feyenoord. Ajax morste wederom punten door met 0-0 gelijk te spelen tegen AZ. Dit was ook het weekend van de ongelofelijke blunder van Jasper Cillessen. De doelman kent al geen gelukkige weken, maar afgelopen zaterdag tegen sc Heerenveen verkeek hij zich volledig op een simpel balletje. Dat balletje rolde zo in het doel en NEC verloor hierdoor met 2-3.

In de VoProVo-voetbal was dit weekend een kolfje naar de hand van Jan Groeneveld. Met 72 was hij iedereen te slim af. Hij voorspelde AC Milan-AS Roma, Keijenburgse Boys Vr 1 – Vorden Vr 1 en Excelsior-Feyenoord helemaal goed. Daarnaast had hij nog vele 7-punters. Na Jan eindigde Wim Enzerink met 70 punten op plek 2. Hierdoor doet Wim goede zaken in het tussenklassement.

In dat tussenklassement was Wim de enige met een goed weekend. Zijn naaste belager, Martin Leegstra, had een mindere week waardoor Wim zijn voorsprong heeft uitgebouwd naar meer dan 20 punten. En met de finish in zicht is dat best lekker, maar of het genoeg is? Anouk Fransen en Ronald de Beus hadden ook een goede week en kruipen zo naar de top 3 toe.

Voor de gehele weekuitslag klik hier

Voor de tussenstand in het algemeen klassement klik hier