Soms zijn er van die weekenden dat de uitslagen net niet helemaal goed vallen. Vanochtend hoorde de organisatie kreten als: ik had 1-2 bij Borussia tegen Bayern en ik had 1-3 bij FC Volendam tegen Ajax. Maar slotfases lopen soms anders. En dus speelde Borussia gelijk tegen Bayern en won Ajax met 4-2 van FC Volendam.

De laatste tussenstand gaf geen goed beeld weer omdat er een fout in de formules zat. Destijds was Twan Jansen de koploper. Maar er werd per ongeluk een speelronde 12 meegerekend. Dit is herstelt en dat levert een compleet andere stand op.

De Vorden-vrouwen wisten de derby van Pax te winnen met 5-2. En sommigen hadden toch gegokt op 1 tegendoelpunt.

Uiteindelijk is Jan Eggink weekwinnaar. Hij wist te voorspellen dat Fortuna Sittard van Vitesse ging winnen. Hierdoor won hij deze speelronde en bleef hij Jeroen de Jonge, Jordi Houwen, Cecilia Borgonjen en Lize Schoppers net voor.

Lize Schoppers gaat in de tussenstand steeds dichter tegen de top aan komen. Met plek 6 is ze dichtbij om de huidige toppers te bedreigen. Twan Jansen blijft, ondanks de rekenfout van de vorige ronde, toch de koploper. Echter, de verschillen zijn klein. Henri Eggink, Ronald de Beus, Wim Enzerink en Jeroen Tijssen liggen op de loer.

Voor de weekuitslag klik hier.

Voor de tussenstand na 5 speelrondes klik hier