Op zaterdag 3 en 10 mei hebben de jaarlijkse kledinginleverdagen weer plaats gevonden en is onder leiding van bestuurslid Udo Heij door de diverse teams de kleding, materialen en overige teamzaken ingeleverd. Per team zal er de komende twee maand bekeken worden waar de tenues eventueel aangevuld, vervangen of zelfs nieuw aangeschaft dient te worden, zodat aan het begin van het nieuwe seizoen alle elftallen weer goed kunnen beginnen aan het seizoen 2020-2021. Aangezien er nog vier teams (JO9-1, JO9-2 en MO15 en MO19) de spullen in moeten leveren en tevens van alle teams nog materialen ingeleverd moeten worden als alle trainingen achter de rug zijn, zijn er op woensdag 3 en donderdag 4 juni nog twee inlevermomenten op ons Sportpark ‘t Grote Veld. Op beide avonden is Udo Heij vanaf 19.30 uur aanwezig om de spullen in ontvangst te nemen.

Wij willen extra aandacht besteden aan de volgende punten:

  • Trainers en coaches hebben allemaal een geel t-shirt en een zwarte v.v. Vorden coachjas en ook deze dienen allemaal ingeleverd te worden. De trainers die echter volgend seizoen wederom een elftal gaan trainen kunnen een foto maken van de kleding met nummer en deze mailen naar vrijwilligers@vvvorden.nl ten name van Udo Heij .
  • Ieder elftal dient ook de trainingspakken, warming-up shirts en eventuele polo’s in te leveren. In ieder geval dient een volledige en juiste registratie hiervan plaats te vinden.
  • Trainers en coaches dienen naast de kleding ook het krat met bidons, de hesjes en andere zaken die mogelijk in de lockers liggen te verzamelen en in te leveren

Udo Heij – Bestuurslid algemene zaken