Zaterdag 29 juni, tussen 10:00 en 12:00 uur dient de kleding weer ingeleverd te worden.

Elk team krijgt een mail met daar In een bijlage met daarop een overzicht van de materialen die aan het elftal beschikbaar is gesteld. Je zorgt ervoor dat alles wat op deze lijst staat, in de juiste aantallen, wordt ingeleverd. Wanneer er iets ontbreekt of stuk is dan vermeldt je dit op het overzicht.

Heeft je team een locker dan dienen alle materialen, met het overzicht en daarop genoteerd de eventuele kapotte of ontbrekende materialen, op 29 juni in de locker te staan. De sleutel van de locker laat je in het slot zitten ook al heb je volgend jaar het zelfde team.

Heb je geen locker dan kun je de materialen op 29 juni tussen 10:00 en 12:00 uur inleveren in de kantine, met het overzicht en daarop genoteerd de eventuele kapotte of ontbrekende materialen.

Coachjas en gele shirt
Als je al zeker weet dat je het nieuwe seizoen weer bij een team betrokken bent dan kun je de coachjas en het gele shirt houden.
Indien je nog niet weet of je volgend seizoen nog wat bij een team gaat doen of als je stopt dan dien je de coachjas en gele shirt in te leveren.
Dit kun je tegelijkertijd met het inleveren van de kledingtas doen of door het in de locker van je team te leggen. Door de nummering weet de kledingcommissie wie er wel of niet zijn/ haar jas en shirt heeft ingeleverd.

Hesjes
We willen graag inventariseren wie er hesjes heeft en hoeveel.
Geef je het nieuwe seizoen training, geef dan even het aantal hesjes, in welke kleuren, door. Ga je geen training meer geven dan lever je de hesjes in op zaterdag 29 juni.

Heb je verder thuis nog kleding van de vereniging liggen, “oude” coachjassen, shirts e.d. dan dit ook graag inleveren.