Spelers van de JO17 en JO19 zullen nog een week geduld moeten hebben voordat de voorlopige indeling voor hen bekend wordt. De TJC betreurt deze situatie, maar wil middels dit bericht laten weten waarom dit zo lang op zich laat wachten.

De voorlopige indelingen worden gemaakt door de verantwoordelijke coördinatoren in overleg met trainers en leiders van betreffende afdelingen. De intentie was om de voorlopige indeling voor de JO17 en JO19 afgelopen week bekend te maken. Echter begin juni heeft Willem Lichtenberg met onmiddellijke ingang zijn functie als coördinator JO17 en JO19 neergelegd.

Daarnaast was het tot 15 juni mogelijk om over te schrijven tussen verenigingen. Vanuit Socii hebben 8 spelers van de JO15 van afgelopen seizoen zich laten overschrijven naar vv Vorden. Omdat niet bekend is wat het spelniveau van deze spelers is, zal dit eerst moeten worden uitgezocht alvorens tot een goede (voorlopige) indeling kan worden overgegaan.

Afgelopen week zijn een flink aantal leiders en trainers van de JO17 en JO19 bij elkaar geweest en hebben een eerste aanzet gegeven voor de (voorlopige) indeling. Aankomende week zal men wederom bij elkaar komen om de voorlopige indelingen op papier te krijgen.