Zaterdagmiddag 23 november tussen 13.00 en 14.00 uur is er een signeersessie van Huisdichter Cornelis met zijn nieuwste boek ‘Mesjogge van Ajax’ bij onze sponsor Bruna in Vorden. Voor Huisdichter Cornelis is het alweer zijn 7e bundel, waarbij het van zijn beide hobby’s en interesses dit keer niet over wielrennen gaat, maar uitsluitend over voetbal en in het bijzonder zijn favoriete club ‘Ajax’. De in buurtschap Delden woonachtige Huisdichter Cornelis kreeg van zijn streekgenoot en bewonderaar Matthijs van Nieuwkerk een fraai compliment, doordrenkt met ook zijn voetbalpassie : ‘De Huisdichter is in topvorm, hij kan een aardig woordje hooghouden, maar neemt liever elke zin vol op de wreef’. De signeersessie start zaterdagmiddag bij de Bruna aan de Raadhuisstraat om 13.00 uur.

Één van zijn fraaie gedichten over Ajax gaat over de trainer Erik ten Hag, waarin Huisdichter Cornelis niet alleen zijn talent en taalkwaliteiten toont, maar ook zijn liefde en waardering door laat klinken van deze streek in Nederland waarin hij sinds enkele jaren vertoeft. Het prachtige gedicht eindigt met : ‘… de waan van alle dag. Ik zie in alle nedrigheid, graag diep ontzag vermeld, voor in dit geval ten Hag’

Op de website van Huisdichter Cornelis zijn naast de nieuwe bundel ‘Mesjogge van Ajax’ ook de overige zes bundels te zien.

Tot zaterdagmiddag 13.00 uur bij de Bruna in Vorden aan de Raadhuisstraat!