Onlangs stond er een artikel in het Contact dat oud Vorden 7 stopt met de jaarlijkse reünie. Inmiddels lijkt het huidige Vorden 7 ook een dergelijke band met elkaar op te bouwen.
De afgelopen seizoenen is er een hecht team ontstaan met links en rechts een aantal aanvullingen. Begonnen als Vorden 3, vervolgens Vorden 4 en nu als Vorden 7 bij elkaar. Op het veld presteert dit team uitstekend. Vorig jaar werd Vorden 7 kampioen en ook dit jaar draait het weer prima mee in de 7e klasse.

Naast alle wedstrijden heeft het de afgelopen jaren diverse activiteiten georganiseerd. Robin Koster en Mark Borgonjen organiseren onder de naam BorKos diverse evenementen waarbij ook vrouwen en kinderen aanwezig zijn. Aan het begin van het seizoen is er een samenkomst om het seizoen te openen en aan het eind van het seizoen wordt er gezamenlijk afgesloten. Tussendoor wordt er rond Sinterklaas nog ergens gezamenlijk gegeten.

Afgelopen zondag was de opening van het nieuwe seizoen. Met maar liefst 52 personen was de kantine gezellig gevuld. En daarbij moet niet vergeten worden dat er ook nog een aantal spelers en aanhang niet konden. Helaas werd in de ochtend verloren met 2-4 van WVV ’34. Vanaf 12.00 uur was er een lunch georganiseerd. Hierna werd iedereen door elkaar gehusseld en moesten er spellen worden gedaan die waren uitgestald in de kleedkamers. Nadat alle raadsels waren opgelost was er voor de dames nog een aparte quiz met alle feiten en weetjes over het afgelopen kampioensjaar. Rond 14.30 uur waren alle activiteiten klaar en kon iedereen, ondanks de nederlaag, met een grote glimlach richting huis. Hieronder een kleine sfeerimpressie.