Met een knappe 0-3 zege van Heracles Almelo bij de ploeg in vorm, ADO Den Haag, eindigde deze speelronde in de VoProVo-voetbalpool. De top 3 wist een minimale zege te behalen, maar daardoor wel een posities in de top van de Eredivisie te behouden. De meest verrassende uitslag was misschien wel die tussen Liverpool en Manchester United. Een aantal hadden wel voorspelt dat Liverpool zou winnen, maar 7-0 kon niemand voorzien.

Uiteindelijk heeft dit geleid tot 3 deelnemers met het puntenaantal van 50. Dick Zelle, Wim Enzerink en Germa ten Duis wisten dit te behalen. De verschillen waren minimaal. Tussen de nummer 1 en 20 zat slechts 10 punten verschil. Na loting is Germa ten Duis de weekwinnaar geworden.

In het algemeen klassement deed Christiaan Brinkhorst goede zaken. Hij eindigde deze week in de top 10 en breidt zijn voorsprong hierdoor uit. Zijn naaste belager Christiaan Wichers had een mindere week. Het verschil tussen beide Christiaan’s bedraagt 13 punten. En achter Christiaan Wichers is het verschil tot en met de nummer 7, Anouk Fransen, slechts 10 punten. Dus volgende week kan er zomaar weer een nieuwe top 3 zijn.

Voor de weekuitslag klik hier

Voor de tussenstand klik hier