Onder heerlijke voetbalomstandigheden vond vandaag op Sportpark ‘t Grote Veld de inhaal zaterdag plaats, waarbij door de diverse vordenteams fraaie resultaten werden behaald. Van de 12 wedstrijden werden er 8 gewonnen, 2 gelijke gespeeld en slechts 2 verloren. Jammer genoeg was bij deze verliespartij ook de JO17-2 betrokken waardoor zij in de kwartfinale zijn uitgeschakeld. De mooiste uitslag was te vinden bij de wedstrijd Lochem MO13-1 tegen Vorden MO13-1 want daar werd het 5-6, maar ook de 7-3 winst van JO17-1 tegen PAX JO17-1 en de 5-0 overwinning van JO19-1 tegen Sp. Lochem JO19-1 mocht er zijn.

Bij de JO11 kwamen er drie teams in actie en naast de 3-3 van de JO11-3 en de 4-4 van de JO11-2 was de JO11-1 met 7-1 te sterk in de Hoofdklasse tegen Sp. Teuge. Bij de JO13 kwamen alle drie teams in actie en dus ook de MO13 met hun 5-6 winst op Lochem. De jongens of gemengde teams deden het vandaag ook uitstekend want de JO13-3 won met 8-0 van HC’03 JO13-2, de JO13-2 won uit met 0-4 van Socïi JO13-1 en de JO13-1 won voor het eerst in het kalenderjaar 2019 want met 4-1 moest Groessen JO13-1 het onderspit delven.

Bij de junioren blijft de JO15-3 het maar goed doen en ook nu werd het weer ruim gewonnen met 5-2 van ABS JO15-3. De JO15-1 speelde weliswaar een prima wedstrijd maar moest met 0-2 wel haar meerdere erkennen in AZSV JO15-1. De JO17-1 won dus van buurman PAX (altijd lekker!) en de JO17-2 werd nipt met 1-2 verslagen door SVBV JO17-1 en was dus direct uitgeschakeld voor de beker. De JO19-1 staat door de ruime 5-0 overwinning op Sp. Lochem JO19-1 op de bovenste plaats in de 1e klas. In de najaarscompetitie is de ploeg van trainer Michiel Barink en Stijn Wentink net 4e geworden waardoor een plek in de promotie 1e klas er net niet in zat, maar in de huidige voorjaarscompetitie komen er na Sp. Lochem nog een paar mooie wedstrijden aan tegen o.a. Markelo, FC Eibergen, Reünie en Neede.