Hallo jeugdvoetballers, -voetbalsters, trainers, leiders en ouders, graag aandacht voor het volgende:

Op de eerste zaterdag van het jaar houden we traditioneel de flessenactie. Dat wil zeggen dat we zatetdag 7 januari 2023 weer met onze jeugdvoetballers en voetbalsters de wijken in gaan om zoveel mogelijk flessen op te halen. We verzamelen om 9.45 uur op de gemeentewerf aan het Hoge ,(oude watetzuivering) om vanaf hier om 10.00 uur de wijken in te trekken. De wijkindeling krijgen jullie op deze ochtend. Het verzoek aan alle teams om een auto met aanhanger of bus te regelen waar de kratten en flessen in kunnen. Ook graag een stoffer en blik meenemen om kapot gevallen glaswerk mee op te kunnen ruimen. Je zult altijd samen met een ander team de wijk ingaan, waardoor de actie best snel gaat en we normaal gesproken voor 12 uur klaar zijn. Graag deze info zoveel mogelijk delen!

Alvast bedankt en voor nu een hele fijne jaarwisseling en een sportief, gelukkig en gezond 2023. Tot zaterdag 7 januari!

P.S. Vanaf vorige week t/m midden januari in het nieuwe jaar wordt de ‘gele knop’ bij de flessenautomaat van AH Grotenhuys besteed aan de voetbalvereniging Vorden.

Groeten de organisatie.