We begonnen erg aanvallend, de eerste 10 minuten is de bal continue aan de kant van Winterswijk geweest. 1 Mooie kans, deze werd niet benut. In de 10e minuut viel Dione uit met een flinke blessure. Gedurende de eerste helft kwam Winterswijk beter aan het voetballen, dit resulteerde in 3 doelpunten voor hen. 25’, 35’ en 42’.
In tweede helft werd er lekker gevoetbald door Socii-Vorden, tegen de wind in, er werd goed verdedigd, in de 60e minuut maakte Gitte nog een prachtige goal, helaas werd deze afgekeurd vanwege (randje) buitenspel. Verder kwam het niet echt tot schoten op doel, maar er werd wel weer wat beter rond getikt.
Het waaide erg. We dachten dat we voordeel hadden met de wind in de rug, de eerste helft, maar de bal was erg moeilijk te controleren, zo bleek. Hij waaide alle kanten op. Met wind tegen in de tweede helft was het veel minder lastig voetballen.
We hebben doorgewisseld om de rust te proberen te bewaren. Dit verliep eigenlijk best goed. Hier en daar een kleine aanpassing/verschuiving na een wissel, maar dit werd vloeiend door het hele team opgepakt.
Al met al is er goed gevoetbald; veel balbezit en iedereen bleef er in geloven, het team had graag nog een paar punten gepakt voor Dione.