Vandaag heeft de KNVB de competities bekend gemaakt voor de 3e fase van de competitie. Alleen Vorden 1, het 3e t/m het 7e elftal en VR1 en VR2 hebben een jaarcompetitie, de overige teams spelen 2, 3 of 4 competities in een seizoen. Bij de senioren speelt het 2e elftal, na het kampioenschap vorig seizoen,  in de res. 2e klas KNVB en precies dit seizoen heeft de KNVB besloten om middels een nieuwe in- en verdeling van de tweede klasse met twee competities per seizoen te gaan spelen. In de najaarscompetitie worden de nummers 1 t/m 5 na de winterstop in een promotiepoule ingedeeld  en de nummers 6 t/m 12 in een voorjaarspoule waarin niet gepromoveerd kan worden. Vorden 2 is op de 7e plaats geëindigd en komt dus nu in het voorjaar uit in een poule van 7, waarbij er dus een volledige competitie (6x uit en 6x thuis) wordt afgehandeld. Bij de junioren t/m O13 is er sprake van een 3e competitie, want na de beker (1e) competitie en de 2e competitie is er nu voor alle teams een competitie met 11 of 12 teams in het voorjaar. Bij de pupillen (JO12 t/m JO8) is er sprake van een 3e competitie van 7 ploegen en zal er vanaf half april nog weer sprake zijn van een 4e competitie (fase).

Via het onderstaande document kunt u de indeling van Vorden 2 en de 12 juniorenteams (inclusief Meiden) en de 7 pupillenteams terug vinden. Bij de junioren spelen alle drie meidenteams in de 2e klasse en alle 2e elftallen, mede door de promotie van de JO15-2, in de 4e klas. Vorden JO19-1 speelt net als in de 1e en 2e competitie in de Hoofdklasse en de JO15-1 is gepromoveerd naar de landelijke 6e divisie. Vorden JO17-1 en JO13-1 komen beide uit in de sterke Achterhoekse 1e klasse. Vorden JO15-3 heeft waarschijnlijk meer gelijkwaardige tegenstanders in de voorjaarscompetitie want zij zjin ingedeeld in de 6e klas.

Bij de pupillen begint v.v. Vorden na de winterstop met een nieuwe elftal, want naast de JO11-1 en JO11-2 zal er ook gespeeld worden met de JO11-3.

De indeling van alle v.v. Vorden teams :  Competitie-indeling_Jeugd_Fase3

Hieronder de JO15-2 dat na de 2e competitie als nummer twee is gepromoveerd naar de 4e klas: