Reeds vele jaren is Wiltink Installatietechniek uit Vorden sponsor bij onze vereniging en hangt er o.a. al meer dan 20 jaar een reclamebord van de installateur langs het hoofdveld op ons Sportpark. Sinds 2013 is Wiltink Installatietechniek ook shirtsponsor van de  C-jeugd (JO15) en afgelopen zaterdag werd dit contract nog weer met 4 jaar verlengd. De JO15-2 onder leiding van trainer-coach Dennis Wentink kreeg voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen fusieclub UNO (Borculo en omstreken) de nieuwe shirts uitgereikt. De voetbalvereniging Vorden wil namens de sponsorcommissie in de persoon van Rob Enzerink (zie foto) hierbij de directie, vertegenwoordigd door dhr. René Dinkelman van Wiltink Installatietechniek, bedanken voor de samenwerking en nieuwe overeenkomst en is zeer in haar nopjes dat dit Vordense bedrijf de club financieel steunt en regelmatig in het nieuw steekt!

Over Installatiebedrijf Wiltink

Wiltink Installatietechniek B.V. is een professionele onderneming die graag uw werkzaamheden voordelig uitvoert. Ons bedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een zeer solide en vertrouwde onderneming met een uitstekende reputatie. Wij verzorgen talloze diensten voor particulieren, bedrijven en instellingen. Wij werken uitsluitend met vakbekwaam en goed opgeleid personeel, dat beschikt over ruime ervaring. Ieder lid van ons team heeft zijn eigen specialisatie. Uw werkzaamheden professioneel uitgevoerd en van A tot Z begeleid en gecoördineerd.

Over v.v. Vorden en JO15-2

De voetbalvereniging Vorden is opgericht in 1929 en bestaat dus 92 jaar. Sinds 1946 spelen zij al aan de oude Zutphenseweg op het sinds dit jaar benoemde Europlanit Buiten Sport Park Vorden. De club bestaat anno 2021 uit 580 leden, 470 spelende leden, 31 elftallen, 125 donateurs, 175 vrijwilligers en 135 sponsoren. De jeugdafdeling van de voetbalvereniging Vorden bestaat uit 95 pupillen van 6 tot 12 jaar (JO8 t/m JO12) en heeft maar liefst 175 junioren (13 t/m 18 jaar) waaronder drie meidenteams. Waar de elftallen vanaf de jaren ’70 in de vorige eeuw altijd werden ingedeeld in A, B, C, D, E en F junioren/elftallen en waren er per leeftijdscategorie 2 geboortejaren vertegenwoordigd, wordt er sinds 2018 gespeeld in zogenaamde ‘Onder 19’, ‘Onder 17’ enz.enz. elftallen. De jeugdelftallen worden dus nu per geboortejaar ingedeeld, maar door gebrek aan aantallen wordt dit bij v.v. Vorden, net als 80% van alle vereniging in de regio Achterhoek/Liemers/Stedendriehoek/Twente en Salland, alleen bij de pupillen toegepast. De voetbalvereniging Vorden heeft dit seizoen 44 spelers uit de geboortejaren 2007 en 2008 en heeft dus 3 elftallen in de JO15. De JO15-2 is een gemixed team met zowel meiden als jongens en staat onder leiding van trainer-coach Dennis Wentink en wordt op de 2e avond in de week per toerbeurt getraind door een vaste groep vaders.