Met veel trots kunnen wij vertellen dat op zaterdag 25 mei zowel de MO13 als de MO15 kampioen zijn geworden! De meidenteams zijn samenwerkingsteams tussen VV Vorden en Socii. Deze samenwerking bestaat sinds 2 jaar en is een groot succes. De meiden hebben het niet alleen heel gezellig met elkaar; ze spelen samen een prachtig potje voetbal!

Zaterdag won eerst de MO13 met 1-0 van FC Zutphen. Dit leverde de meiden, onder deskundige leiding van Harry v/d Leijden en Marcel Vruggink het kampioenschap op!

Vervolgens konden zij de meiden van de MO15 aanmoedigen, die in Wichmond hun kampioenswedstrijd speelden. Die wonnen zij glansrijk met 5-0 van Longa. Zowel de leiders Erwin Hiddink, Edwin van Zuilekom, Henk-Jan Rietman, Dick Wesselink en Michael Hulleman als de meiden waren uitzinnig van vreugde!

Het kampioensfeest barstte vervolgens los en werd bekroond door een kampioenstour door Wichmond, een prachtige medaille en een lekker kampioensmaaltje!
Meiden, van harte gefeliciteerd!

Zondag zijn de beide elftallen bij vv Vorden, in rust van de wedstrijd van het eerste, onder grote publieke belangstelling nogmaals gehuldigd. Samen met de andere twee kampioenselftallen, de JO11-3 en de JO17-1.

Klik op de link voor de kampioensfoto’s, gemaakt door Johan Bolink. https://www.johanbolink.nl/album/Kampioenen%21%21%20MO%2013%20MO15