De dames van Vorden VR1 zijn afgelopen zondag in het nieuw gestoken door de beide sponsoren Pierik Zonwering & Veranda’s en Hartman Dakbedekking. Vorden VR1 heeft nu naast de shirts, de tassen, warming-up shirts ook prachtige Ziptops (trainingsjacks) voor de warming-up en rondom de wedstrijd. Het inspireerde de vrouwen van Vorden kennelijk zeer goed, want tegenstander Raalte werd met 2-1 verslagen en daardoor veroverde de ploeg van de trainers Erik Oldenhave en Mikie Steenbreker-Wullink de 2e plaats op de ranglijst. De meiden moeten de nummer 1 Lemelerveld VR1 met gepaste afstand boven zich dulden en vandaar dat zij met elkaar de 2e plaats als doelstelling hebben aangenomen. Vorden VR1 speelt nu de komende drie zondagen uit en de eerstkomende thuiswedstrijd staat op zondag 15 mei gepland tegen buurvrouw SSA Ratti-Sociï VR1.

Dames 1 van v.v. Vorden met rechts Eelco Pierik en Jeroen Fransen van Pierik Zonwering & Veranda’s en derde van rechts staand Richard Hartman van Hartman Dakbedekkingen.

Hieronder een wedstrijdfoto van Vorden VR1 tegen Raalte VR1. Klik op deze foto voor de gehele reportage van Johan Bolink.

Over Pierik Zonwering & Veranda’s 

De website van Pierik Zonwering & Veranda’s  geeft een compleet beeld van onze merken en producten en de service die wij u kunnen bieden. Van op maat gemaakte rolluiken tot zonneschermen, van veranda”s tot horren. Iedere klant heeft speciale wensen op het gebied van formaat, kwaliteit, kleur en uitvoering. Al onze producten worden op maat gemaakt, geleverd en vakkundig gemonteerd. Laat u verrassen door ons vakmanschap en productkennis.

pierikzonwering.nl

Hartman Dakbedekking

Hartman Dakbedekking is gespecialiseerd in het aanbrengen van kunststof dakbedekking. Wij werken met kwalitatief hoogwaardig duurzaam materiaal en onze klantenkring bestaat zowel uit particulieren, bedrijven als woningbouwverenigingen. Graag besteden wij aandacht aan al uw wensen, waarbij we meedenken over de levensduur, milieuaspecten en natuurlijk Uw budget, om samen tot de beste oplossing te komen. Wilt U weten hoe de staat van uw huidige dak is, laat dan een dakinspectie uitvoeren.