Zowel de JO13-3 als de JO13-2 hebben de afgelopen maand prachtige voetbaltassen gekregen van de beide sponsoren Contentvisie en Vakantiehuis Montafon. Op onderstaande foto’s staat Karin Garritsen als mede eigenaar van het marketing en communicatiebureau Contentvisie samen met de JO13-2, onder leiding van trainer/coach Dennis Wentink, voorafgaand aan de wedstrijd tegen Longa’30.  Op de andere foto staat Reind Krijt jr. die namens Vakantiehuis Montafon tassen geschonken heeft aan de spelers van de JO13-3, dat onder leiding staat van trainer/coach Richard Meijer. Wij bedanken hierbij Karin en Reind allebei voor een fraaie geste en wensen JO13-2 en JO13-3 veel succes en plezier dit seizoen!

Over Contenvisie

Onze nuchtere mentaliteit maakt ons uniek in de dynamische wereld van marketing en communicatie. Onze klanten typeren ons als een persoonlijke partij met een no-nonsense mentaliteit. Ons team bestaat uit Karin Krijt-Garritsen, Norbert Berns, Gerard Russchen en Bregje Leeuwestein en samen helpen wij mkb-bedrijven graag op weg als het gaat om online marketing- en communicatie en content strategie.

www.contentvisie.nl

Over Vakantiehuis Montafon

Verblijven in een chalet in Oostenrijk? Wij verwelkomen u graag in ons nieuwe familievriendelijke viersterrenchalet in het Oostenrijkse Sankt Gallenkirch. Deze benedenwoning bevindt zich in het kleine vakantieresort Montafon, gelegen op slechts 500 meter van één van Oostenrijks grootste skigebied, Silvretta Montafon. Of u nu skiet, graag langlauft, snowboardt of wandelt, u zult zich hier niet vervelen. De accommodatie, met twee ruime slaapkamers en ruime woonkamer is voorzien van een houtkachel zodat u na een sportieve dag in de buitenlucht heerlijk kunt genieten van een knapperend vuurtje. Alle chalets zijn gebouwd in traditioneel houten bouwstijl met alle comfort van nu!

LET OP : Voor de komende wintersportperiode is er nog beschikbaarheid !

http://www.vakantiehuis-montafon.nl/