Nog 2 weken trainen en dan is op 6 juni het seizoen alweer voorbij en zijn de laatste trainingen gegeven. Wat is er nu leuker om in die lekkere zomerperiode toch te kunnen blijven sporten en bijvoorbeeld een balletje te slaan op het Vordens Tennis Park aan de Overweg naast het industrieterrein. De VTP-Vorden heeft een actie uitgezet om voor 25 euro (t/m 17 jaar) of 39,95 euro (volwassenen) voor 3 maanden (Juni, Juli en Augustus) onbeperkt te kunnen tennissen. Kijk hieronder op de flyer of in de tekst daaronder voor verdere informatie!

VTP Vorden biedt deze zomer tennis voor voetballers, volleyballers, hockeyers en andere teamspelers die een zomerstop hebben van hun eigen sport. Ook sporters die veel binnen sporten en in de zomer naar buiten willen zijn van harte welkom om mee te doen aan de Zomer Challenge.   De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap van drie maanden in de maanden juni, juli en augustus waarbij spelers, jong en oud, vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt. Daarnaast kunnen de spelers deelnemers aan 3 Zomer Challenge trainingen.

De Zomer Challenge is niet alleen voor volwassenen, maar ook leuk voor kinderen die een zomerstop hebben van een sport of kinderen die willen ontdekken of tennis wat voor hen is. Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven, of met teamgenoten.

De Kosten voor de Zomer Challenge incl. 3 trainingen zijn:

  • €39,95 voor volwassenen
  • €25,- voor jeugd t/m 17 jaar

Het lidmaatschap wordt automatisch beëindigd

Aanmelden kan via deze link, vul het inschrijfformulier en vink het veld ‘Zomer Challenge lidmaatschap aan. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met VTP Vorden via e-mail info@vordenstennispark.nl