Op 1 augustus zijn onze trainers Michiel Barink, Luc Feukkink en René Nijenhuis onder leiding van onze nieuwe hoofdtrainer Wouter Schouten begonnen met de trainingen van de eerste drie elftallen voor het nieuwe seizoen. Ook de keeperstrainer Ard Kettelerij heeft zijn eerste trainingen er al op zitten met de keepers en deze week zijn ook diverse juniorenteams en de VR1 begonnen met hun eerste trainingen van dit seizoen. De komende twee weken beginnen ook de pupillen met hun trainingen en zodoende hebben  wij ook dit seizoen weer 54 trainers bereid gevonden om al onze (jeugd)teams te gaan trainen en daar zijn wij natuurlijk zeer content mee. Nagenoeg al onze teams (Vorden 1,2,3 en alle junioren- en pupillenteams) trainen 2x in de week, en de lagere senioren (4,5,6 het 7e) en het G-team trainen 1x in de week. Aangezien wij nu de beschikking hebben over een kunstgrasveld en een Pannaveld kunnen wij nu al onze leden de gewenste en vereiste minimale 80 trainingen (lagere senioren en G-team 40 trainingen) per seizoen aan bieden. Onze nieuwe hoofdtrainer van het 1e elftal, Wouter Schouten, zal samen met het 2e en 3e richting de 86 trainingen gaan, aangezien zij een kortere winterstop hebben en al op 1 augustus starten met het seizoen. Op dit moment zijn wij (TJC) nog druk zoekend naar een trainer (of twee trainers) voor de JO16-1 en willen wij nog graag een 2e trainer bij de JO15-2 (samen met Dennis Wentink).

Onze pupillen (JO8 t/m JO12) van 5 t/m 11 jaar trainen op de woensdagmiddag onder leiding van Han Piels. Deze trainingsmiddag is voornamelijk gericht op de individuele techniek. Daarnaast heeft ieder team ook nog een avondtraining per team en deze staan gepland op de maandag- en donderdagavond in de 1e shift (18.15 uur tot 19.30 uur). Wij hebben op dit moment 8 pupillenteams en willen de betreffende trainers (zie hieronder) dan ook vragen om samen met de betreffende coördinatoren (Robin Verstege, Barbara Wullink en Maree Oplaat) een onderverdeling te maken voor 3 of 4 teams op de maandagavond en 3 of 4 teams op de donderdagavond.

Het trainingsschema, de ballen, de sleutels en overige materialen zijn allemaal bekend gemaakt en uitgereikt en wij wensen dan ook bij deze al onze 52 (hopelijk z.s.m. 56) trainers dit seizoen heel veel plezier en succes met de training bij de diverse v.v. Vorden-elftallen.

Trainers v.v. Vorden 2021-2022 Trainer Ass.Trainer/Trainer
Vorden 1 Wouter Schouten Rene Nijenhuis
Vorden 2 Luc Feukkink
Vorden 3 Michiel Barink
Vorden 4 Jeroen Tijssen
Vorden 5 Jeroen Tijssen
Vorden 6 Jeroen Tijssen
Vorden 7 Rutger Wullink
Vrouwen 1 Erik Oldenhave Mikkie Steenbreker
MO19-1 Niels Rondeel Dirk Jan Wesselink
JO19-1 Stijn Wentink Dennis Spiegelenberg
JO19-2 Kai van Daatselaar Hans Wullink
MO17-1 Michael Hulleman Erwin Hiddink
JO17-1 Bram Oplaat
JO17-2 Rob Oplaat Bert Huetink
JO16-1 ?
JO15-1 Ruud vd Linden
JO15-2 Dennis Wentink ?
JO15-3 Kai Hofs Marion Horsting en Reind Krijt
MO13-1 Dick Wesselink Gerben Schuppers
JO13-1 Ties Oplaat Rob Enzerink
JO13-2 Mark Zelle Sebastiaan Willemsen
JO8 t/m JO12 op woensdagmiddag Han Piels 4 assistenten
JO12-1 Jeroen Vos Cees van Voskuilen en Jelle klein Kranenbarg
JO11-1 Richard de Vries Mark Borgonjen
JO11-2 Harriet Gombert Esther Tolkamp
JO10-1 Wilco Schouten
JO9-1 Bart Jan Keizer
JO9-2 Alexander Molendijk Thomas
JO8-1 Wouter Buunk Kim Draayer
45+ Jeroen Tijssen
G-Team Joanne Willemsen Henry Koning
Keepers Ard Kettelarij Thomas Oonk