Accommodatie

Voetbalvereniging Vorden is in 1929 opgericht en heeft destijds t/m april 1945 gebruik gemaakt van het voetbalveld aan de Waarleweg. Vanaf 1946 is de club gevestigd aan de Oude Zutphenseweg en heeft het gebruik gemaakt van het Gemeentelijk Sportpark te Vorden. Vanaf 1 april 2013 zijn de velden geprivatiseerd en is het gehele complex inclusief de opstallen eigendom van de vereniging. Het complex heeft vanaf dat moment de naam Sportpark ’t Grote Veld gekregen.  Het sportcomplex bestaat uit drie natuurgrasvelden (alle drie verlicht) en een oefenhoek (driekwart veld – verlicht), een accommodatie met 9 kleedkamers, een scheidsrechterkleedkamer, een bestuurskamer, een massageruimte, een vergaderruimte (oude bestuurskamer) en een kantine (90 zitplaatsen) inclusief terras met overkapping. Tenslotte is er een entreegebouw en een tribune (550 zitplaatsen).

Op onderstaande foto’s vind uw een impressie van de accommodatie.

acc1
acc2