Zeskamp 2024 editie 3!

Doe mee aan de 3e editie van de Zeskamp! De eerste twee edities van de Zeskamp waren een groot succes, dus dat herhalen we graag nog een keer. Wil je (ook) dit jaar meedoen aan de Zeskamp, meld dan nu je team aan.

De spelactiviteiten zullen nog gevarieerder, spannender en uitdagender zijn. Dit jaar wordt onze organisatie versterkt door de samenwerking met het zwembad in de Dennen en Volleybal verenging Dash. Door dit drieluik kunnen wij samen van deze 2e editie een nog groter spektakel en succes maken.

De derde editie van de Zeskamp staat gepland op zaterdag 31 augustus 2024 en zal weer voor genoeg spektakel zorgen. Het inschrijfgeld bestaat uit een luttele € 60,- per team.

NIEUW DIT JAAR!

Op vrijdag 30 augustus 2024 zal de zeskamp team presentatie plaatsvinden waarin de teams gepresenteerd worden aan het (Vordense) publiek onder het genot van een drankje. Tevens zal er tijdens deze avond de spelen worden uitgelegd aan deelnemers en spelbegeleiders.

Daarnaast zullen tijdens deze avond de teams beoordeeld worden op hun outfit voor de inmiddels bekende bonus punten en worden de jokers uitgereikt welke de volgende dag kan worden ingezet voor een dubbele puntentelling van een spel.

Als kers op de al hele dikke slagroomtaart is er voor de teams de eerste punten te verdienen door het oud Hollandsche spijkerbroek hangen. Meer info volgt.

Vernieuwde reglement

Voor het vernieuwde reglement verwijzen wij u graag door naar de website: https://www.vvvorden.nl/zeskamp/reglement-zeskamp/