Programma Avondvierdaagse 2023

 

De avondvierdaagse wordt dit jaar gehouden van dinsdag 13 tot en met vrijdag 16 juni.

De intocht vindt plaats op de vrijdagavond. Je kunt ook dit jaar weer kiezen voor de 5 km of 10 km. Starten kan iedere avond tussen 18.00 uur en 19.00 uur.

Ook dit jaar wordt er weer een prijs uitgereikt voor de meest enthousiaste groep. Dit wordt beoordeeld door een mystery guest.

INFORMATIE VOOR DE GROEPEN

De eerste lopers zullen starten om 18.15 uur, kijk dus goed hoe laat je of jouw groep wordt verwacht! Let goed op, op de vrijdag zal er eerder gestart worden in verband met de intocht.

Wil je zorgen dat de begeleid(st)er van jouw groep een kwartier van tevoren de startkaart op komt halen bij de inschrijfbalie? Het is de bedoeling dat deze startkaart elke avond bij terugkomst weer wordt ingeleverd. Zo weten wij dat iedereen veilig terug gekeerd is.

Iedere avond zal er per groep (school/vereniging/organisatie) een verzamelplek zijn, dit wordt aangegeven middels borden met naam.

Tijdens de tocht wordt er wat te drinken aangeboden, zo ook een versnapering.

EXTRA INFO OVER DE INTOCHT VRIJDAG 16 JUNI

Bij het inleveren van de startkaart zullen de medailles uitgedeeld worden. Voordat er begonnen zal worden aan de intocht zal de wisselbokaal uitgereikt worden aan de meest nette en enthousiaste groep, dit geldt zowel voor de 5km als 10km.

Rond 20.15 uur vertrek intocht vanaf ‘t Kulturhus rechtsaf de Dorpsstraat op, linksaf langs de Insulindelaan, linksaf Molenweg, rechtdoor oversteken bij het kruispunt richting ’t Jebbink, linksaf Decanijeweg, linksaf Zutphenseweg, einde bij ‘t Kulturhus.

INFORMATIE VOOR DE INDIVIDUELE LOPERS

Op dinsdag, woensdag en donderdag kan er gestart worden tussen 18.15 uur en 18.45 uur. Voor vertrek graag de startkaart ophalen bij de organisatie en weer inleveren bij terugkomst.
Tijdens de tocht wordt er wat te drinken aangeboden, zo ook een versnapering.

LET OP: op vrijdag starten we vanaf 18.00 uur zodat we op tijd kunnen beginnen aan de intocht, zie info hierboven.

Met dank aan onze sponsoren

Wij zijn heel erg blij met onze sponsoren, en wij hopen jullie ook! Mede dankzij hen kunnen wij de Avondvierdaagse organiseren.

Hoofdsponsor