Weer een weekend wat niet te voorspellen viel. Zou je zeggen. In speelronde 22 hadden de toppers uit de Eredivisie een relatief moeilijk programma. Maar zowel Ajax, PSV als Feyenoord doorstonden hun testen goed. Wilbert Menkveld scoorde alleen bij Real Madrid – Atletico Madrid 10 punten en bij de rest minimaal 2 punten maar werd wel weekwinnaar. Dat geeft het weekend wel weer.  Feyenoord die wint met 2-4 bij Fortuna, RKC Waalwijk die met 1-4 wint bij SC Heerenveen, voorspel het maar.

Zoals gezegd werd Wilbert Menkveld weekwinnaar. Constant zijn is ook een belangrijke factor in de VoProVo-voetbalpool. Minimaal 2 en maximaal 10 punten zorgden voor de eindzege van Wilbert. Deze moet hij wel delen met Lize Schoppers. Zij voorspelde ook alleen Leicester City – Arsenal goed, maar scoorde ook verder genoeg punten om met Wilbert bovenaan te staan. Na loting is Wilbert echter de winnaar geworden van de 5 euro.

In het algemeen klassement hebben we 2 Christiaans die de koppositie delen, te weten Christiaan Wichers en Christiaan Brinkhorst. Met 891 punten hebben zij een kleine voorsprong op de achtervolgers. En dat staat dicht bij elkaar. De top 10 ligt op 40 punten van elkaar. Dus een slechte week kan zomaar betekenen dat je een paar plekken zakt.

Voor de weekuitslag klik hier

Voor het tussenklassement klik hier