Vorden, 29 mei 2018 – Door het grote aantal (jeugdige) seniorenspelers en de komst van 6 nieuwe seniorenspelers uit de JO19-1 zal v.v. Vorden het komende seizoen met een nieuw seniorenteam starten. De selectie zal in augustus starten met 49 spelers (gemiddelde leeftijd 22,2 jaar) van waaruit uiteindelijk 46 spelers overblijven voor het 1e, 2e en 3e elftal. De ‘oude kern’ van het huidige 3e elftal zal het 4e elftal worden aangevuld met 3 afvallers van de selectie en de overige huidige elftallen, het 4e, 5e en 6e, blijven in de bestaande samenstelling en zullen verder gaan als respectievelijk 6e, 5e en 7e elftal. Voor het nieuwe 3e elftal, dat in eerste instantie op donderdagavond 1x in de week apart zal gaan trainen, is de seniorencommissie op zoek naar een trainer-coach die op donderdagavond de training verzorgt en op zondagmorgen het team begeleidt en coacht tijdens de wedstrijd. 

De eerste opzet van de indeling van de selectie (1-2-3) en het 4e t/m het 7e elftal is hieronder te zien. Tevens staat hier het 45+ team vermeld, aangezien besloten is om volgend seizoen met het 7 tegen 7 voetbal mee te gaan doen in de 45+ competitie. Naast onderstaande en ingedeelde seniorenleden per elftal zijn er eveneens nog een groot aantal (14) ‘niet spelende leden met pasje’ die in nood of per toerbeurt mee gevraagd kunnen worden bij een seniorenelftal.

Op donderdag 21 juni zal er een informatie-avond georganiseerd worden voor de selectiespelers (1-2-3), waarbij de voorbereiding, trainingen, bekerwedstrijden en de start van de competitie besproken zal worden.

Voor het volgende seizoen zal het speelschema hetzelfde zijn als afgelopen seizoen, dus begint op zondag 2 september de 1e bekerronde en zal er op 9 en 16 september de 2e en 3e poulewedstrijd gespeeld worden. Op zondag 23 september staat de 1e competitieronde gepland en net als dit seizoen zal er tot en met eind mei gevoetbald worden want op zondag 26 mei 2019 staat de laatste ronde gepland.

Klik op onderstaand document voor de concept(voorlopige)_indeling van de 7 seniorenteams en het 45+ team voor het seizoen 2018-2019 : Senioren 7 elftallen en 45+_concept website