Het 2e elftal, onder leiding van de trainers Luc Feukkink en Marc Rouwen, speelt deze week een vooruit gespeeld duel tegen PAX 3 in Hengelo. Deze wedstrijd stond eigenlijk gepland op aanstaande zondag 10 maart, maar is in onderling overleg en verzoek uit Hengelo verplaatst naar aanstaande donderdagavond. Het betreft een wedstrijd in de 2e periode, waarbij Vorden 2 samen met Dinxperlo 2 bovenaan staat. In deze 2e periode zijn er nog twee wedstrijden te spelen en het toeval wil dat de laatste wedstrijd van Vorden thuis is op 17 maart tegen ….. Dinxperlo 2. Komende donderdagavond om 20.00 uur in Hengelo is het dus niet alleen een belangrijke wedstrijd in de competitie tussen de nummer 3 en nummer 5 van de ranglijst in de res. 3e klas C, maar speelt dus de stand in de 2e periode ook een grote rol.

Vorden 2 seizoen 2018-2019 - vv Vorden