Vrijdag 25 mei – Aankomende zondag treedt Vorden in de laatste competitiewedstrijd aan tegen SDOUC uit Ulft. Gaat Vorden het seizoen waardig afsluiten of gaat de ploeg uit Ulft nog de 7e plek van Vorden overnemen? Hoofdtrainer Michel Feukkink blikt alvast vooruit.

 

 

 

Afgelopen zondag directe handhaving behaald door een 1-3 overwinning, hoe heb je de wedstrijd beleefd en was de uitslag terecht? 

 Tuurlijk heb je gezonde spanning maar als je ziet hoe wij met deze spanning om zijn gegaan is al een compliment waard. Iedereen was naderhand van mening dat de overwinning terecht was. De wil om te willen winnen was bij ons meer aanwezig dan bij onze tegenstander. Ik heb genoten van de samenwerking tussen de spelers alles met elkaar en voor elkaar! 

Hoe kijk je terug op het afgelopen seizoen? 

We hadden als doelstelling om bij de eerste 5 te eindigen dat is ons helaas niet gelukt, maar als je dan heel langzaam in de onderste regionen beland komt er iets anders bij kijken. De mentale weerbaarheid wordt op de proef gesteld want hoe ga je daar mee om tegen druk, stress en het moeten…. Als ik dan bekijk hoe we daar mee om zijn gegaan kan ik alleen maar zeggen dat wij ook daarin gegroeid zijn. 

Wat maakte dit seizoen anders dan de andere voorgaande seizoenen in de 2e klasse? 

Er is niet zoveel veranderd ten opzichte van voorgaande jaren enkel de spanning want als je kijkt wat de verschillen zijn in punten tussen de ploegen zowel boven als onderin is dat bijzonder klein. 

Waar ben je het meest trots op dit seizoen? 

Dat is een lastige vraag om juist maar 1 punt te benoemen maar de samenwerking onderling, de mentale weerbaarheid, hoe we met elkaar omgaan, maar ook zeker de humor wat deze groep heeft: samenvattend, het is een geweldige groep om mee te werken en daar ben ik zeer trots op dat ik daar onderdeel van mag zijn . 

Wat weet je nog van de 1e wedstrijd tegen SDOUC? 

Een gelijk opgaande wedstrijd waar we helaas verloren met 1-0 door een strafschop in de 85 min. Was onze eerste wedstrijd na de winterstop waardoor we slecht begonnen aan de tweede helft van de competitie. 

Aankomende zondag wordt de laatste competitiewedstrijd gespeeld tegen SDOUC, wat verwacht je van deze wedstrijd? 

We staan nu op de 7 plek en daar willen we graag blijven ( linker rijtje ). Tuurlijk kun je zeggen er staat niks meer op het spel maar ik vind dat je verplicht bent naar de tegenstanders maar zeker voor onze eigen supporters om ook in de laatste wedstrijd alles te geven. We hebben nog wat goed te maken na onze nederlaag in Ulft dus we zullen gebrand zijn op een goed resultaat. We sluiten af met een thuisoverwinning is mijn voorspelling! 

 Graag wil ik namens VORDEN 1 alle supporters bedanken voor de onvoorwaardelijke steun in de afgelopen seizoen!