Zaterdag 12 mei – Afgelopen donderdag moest Vorden 1 aantreden tegen Germania, aankomende zondag wacht koploper Leones. Gaat Vorden de nodige punten in huis houden en zet het een goede stap richting rechtstreekse handhaving of pakt Leones de buit mee voor het kampioenschap? Verdediger Bart Stokman blikt alvast vooruit. 

 

 

Afgelopen donderdag 1-1 gespeeld tegen Germania, hoe heb jij de wedstrijd beleefd en was de uitslag terecht?

Ik vind dat we slecht aan de wedstrijd zijn begonnen en daarbij ook 0-1 achter komen. Einde eerste helft herpakken wij ons weer een beetje en gelukkig kunnen wij dan ook deze lijn de tweede helft doortrekken. In de tweede helft hebben wij denk ik wel 5 100% kansen gehad die er gewoon in moeten. Helaas is dat niet zo en eindigt de wedstrijd in 1-1.

Waar is het team dit seizoen het meest in gegroeid als je kijkt naar het voetbal?

Wij hadden in het begin van het seizoen niet verwacht dat wij onderin de competitie zouden bivakkeren. Wij moeten nu elke wedstrijd zien als een finale en gezamenlijk knokken voor de drie punten. Als team zijn we dan ook erg gegroeid om er gezamenlijk er vol voor te gaan.

Wat weet je nog van de uitwedstrijd tegen Leones?

De uitwedstrijd hebben wij gewonnen, waarbij het volgens mij grotendeels gelijk op ging. Zij staan nu bovenaan, maar ik zie zondag zeker kansen voor ons.

Wat is jouw verwachting voor het slot van de competitie?

Ik verwacht dat wij er na zondag er beter voorstaan dan nu. Na de wedstrijd van zondag, dan kunnen wij de balans gaan opmaken. Onze concurrenten spelen nog tegen elkaar en wij moeten nog naar Varsseveld toe. Ik verwacht dat wij na de wedstrijd tegen Varsseveld wij echt veilig zijn.

 Aankomende zondag spelen jullie thuis tegen koploper Leones, wat verwacht je van deze wedstrijd?

Zij gaan vol voor het kampioenschap en wij voor het ontlopen van de nacompetitie, maar zoals ik  al zei ligt Leones ons wel en ik verwacht dan ook een 2-1 overwinning!