Vrijdag 9 maart – Na een koude periode achter de rug te hebben, kan er weer uitgekeken worden naar een nieuwe competitiewedstrijd. Tegenstander is SML uit Arnhem. Kan Vorden na de nederlaag tegen SDOUC de draad weer oppakken? Verdediger Stefan Eggink blikt alvast vooruit op deze wedstrijd.

 

 

Was de nederlaag tegen SDOUC twee weken geleden terecht?
Van wat ik heb gehoord was de uitslag tegen SDOUC niet terecht. In de hele wedstrijd heeft Vorden vrijwel niets weggegeven en door een onterechte penalty komen we op achterstand. Daar tegenover hebben we enkele goede kansen gecreëerd maar ontbrak het ons aan wat geluk. Er zat dus zeker meer in voor ons, alleen kregen we dat helaas niet.

Hoe was de oefenwedstrijd tegen Warnsveldse Boys
Door het slechte weer en de hieruit voortkomende afgelastingen is de wedstrijd tegen Warnsveld vooral prettig geweest om weer goed in ons ritme te komen. We speelden de eerste helft wat onwennig en slordig, maar wisten dit in de tweede helft om te buigen. Dat het uiteindelijk resulteert in een uitslag van 1-1, zal niemand verder echt iets boeien.

De eerste helft van de competitie zit er op. Is de doelstelling van het eerste elftal dit seizoen nog gewijzigd?
In vergelijking met de andere elftallen denk ik dat wij zeker in de linker rijtje moeten kunnen komen. Het is alleen wel zo dat in deze klasse iedereen van elkaar kan weten te winnen en daarom is het wel zaak om iedere wedstrijd geconcentreerd te blijven spelen.

Wat weet jij nog van tegenstander SML? Wat kan je nog van de eerste wedstrijd herinneren?
De thuiswedstrijd was een doelpuntrijke wedstrijd, uiteindelijk werd het 5-3. SML voetbalde toen veel via het middenveld en wist hiermee aardig wat kansen te creëren. In de omschakeling lieten ze wel wat gaten vallen en hier konden wij toendertijd goed van profiteren.

Wat verwacht je aankomend weekend voor een wedstrijd?
Ik vind dat we komende zondag vol voor de drie punten moeten gaan. Het zal eerst misschien even wennen zijn aan het kunstgras, maar hier kunnen we over het algemeen goed mee uit de voeten.