Zaterdag 21 april. De harde velden en het slechte weer zijn alweer een paar weken verleden tijd. Zondag staat er waarschijnlijk weer een voetbalwedstrijd in de zon op het programma. Na het verlies van vorige week blijft het spannend onderin in 2i, maar kan er bovenin ook nog van alles gebeuren. Elk winstpunt is nu belangrijk. Verzorger Jesse Dommerholt blikt alvast vooruit.  

 

Hoe heb jij de laatste wedstrijd tegen Concordia W beleefd? 

Van te voren is er afgesproken om vanaf het begin volle bak te gaan, omdat wij wisten dat zij er alles aan zouden doen om 3 punten mee te nemen. Maar van dit alles was weinig terug te zien in de eerste helft. Concordia Wehl kreeg veel ruimtes en er werden weinig duels gewonnen. Hierdoor scoorde zij de 0-1. De laatste 10 minuten van de eerste helft werd er steeds meer gespeeld hoe we het hadden afgesproken, hierdoor kregen wij nog kansen. De tweede helft gingen we op dezelfde voet verder als de laatste 10 minuten van de eerste helft. In de 70e minuut scoorde we dan ook de 1-1. Het leek erop dat de wedstrijd in een gelijk spel zal eindigen, echter kort voor tijd maakte zij de 1-2. Al met al een tegenvaller

Aankomend weekend spelen we uit tegen DVC uit Didam. Wat weet jij nog van de eerste wedstrijd dit seizoen?

Het is al een tijdje terug dat deze wedstrijd gespeeld is en wij zaten toen in een goede reeks. Wij wonnen deze wedstrijd met 3-1. Dit was toen een zeer verdiende overwinning, omdat wij constant de wedstrijd onder controle hadden.

Wat vind je van de competitie van dit jaar tot nu toe? 

Dit is mijn eerste jaar als verzorger bij Vorden 1. Ik heb deze taak op zondag van mijn broer overgenomen. Eigenlijk kan ik weinig zeggen over de voorgaande jaren. Wel ben ik blij dat ik een onderdeel kan zijn van deze groep, want het is een vrienden team die voor elkaar gaan. Daarnaast is het een gezellige sfeervolle club. Ik verwacht een spannende slotfase van de competitie, want iedereen kan van elkaar winnen. We moeten vanaf nu alles zetten op het feit dat we iedere wedstrijd moeten winnen.

Wat verwacht je aankomend weekend voor een wedstrijd?

Ook deze wedstrijd zal een spannend verloop krijgen. We zijn aan elkaar gewaagd en we zullen alle inzet nodig hebben om deze wedstrijd te winnen. Ik heb vertrouwen in een goed afloop!