Na 188 dagen is gisteravond in Friesland de Eredivisie van start gegaan. Willem II zorgde met hun aftrap in en tegen Heerenveen tevens voor de aftrap van de vv Vorden – Voetbalpool. De Sleper, De Punter, FC IJzerwinkel, Broodjeham en FC Blije Boer zijn een aantal teamnamen van de in totaal 70 deelnemers die dit seizoen tegen elkaar strijden om de winst.  De eerste 3 wedstrijden van het seizoen 2020/2021 zorgen voor de volgende tussenstand.

1. Henri Eggink, 27 punten
  2. Jurn van Dam, 24 punten
  3. Michiel Barink, 24 punten

Vandaag volgen nog 5 wedstrijden, maar de eerste speelronde wordt pas beslist 4 dagen voor de start van het jaar 2021. De KNVB heeft immers besloten om de wedstrijd FC Utrecht – AZ die aanvankelijk als seizoensouverture op het programma stond, te verplaatsen naar zondag 27 december. Zodoende zal dan pas duidelijk zijn wie de weekwinnaar wordt van de eerste speelronde van de vv Vorden – Voetbalpool.

Wie nog mee wil spelen met de vv Vorden – Voetbalpool kan zich nog gewoon opgeven. Uiteraard zul je niet de winnaar worden van week 1 van de voetbalpool. Maar met in totaal ruim 3600 punten die nog te verdienen zijn, zijn de kansen in het algemeen klassement nog zeker niet verkeken. Daarbij maak je nog 33 weken kans op de weekprijs, bestaande uit 3 consumptiebonnen te besteden in de kantine op ons prachtige sportpark. Meer informatie omtrent inschrijving, kosten en prijzen klik hier of op onderstaande afbeelding.