De vv Vorden Voetbalpool is al weer 2 weken ten einde en alle prijzen zijn inmiddels rond gebracht. Met 78 deelnemers kan deze editie van de Voetbalpool als succesvol worden beschouwd. Een klein deel van de inleg is gebruikt als investering, zodat de vv Vorden Voetbalpool ook de komende jaren georganiseerd kan worden. Het resterende bedrag á €690,- is gedoneerd aan de kunstgrasactie.

Vervolg kunstgrasactie … op naar de 120.000 euro

Als vereniging zijn wij natuurlijk erg blij met het behaalde bedrag. Maar ondanks dat, willen wij toch nog een keer een beroep op jullie doen. De coronacrisis heeft er financieel flink ingehakt, waardoor wij onze reserves hebben moet aanspreken. Geld dat wij eigenlijk bedoeld hadden voor voor de verduurzaming/verbetering van onze accommodatie, zoals:

  • een invalidentoilet;
  • een nette en toegankelijke EHBO-ruimte;
  • een toegankelijk materialenhok;
  • een veiligere looproute vanuit de kleedkamers;
  • extra kleedruimte

Om deze verbeteringen te kunnen realiseren, geven wij de kunstgrasactie nog een keer een impuls. Samen met jullie willen wij proberen om het oorspronkelijke einddoel, 120.000 euro te halen. Steun ons daarom nog een keer via het welbekende M2-veld en laten we er samen voor zorgen dat we het veld helemaal vol krijgen. De actie loopt tot en met zaterdag 12 juni. Uiteraard maak je dan kans op een (of meerdere 😊)  van de 60 prachtige prijzen. Click hier om rechtstreeks naar het veld te gaan om nog een paar m2 te scoren.