Het zijn van pupil van de week is een spannende gebeurtenis. Met de grote mannen van Vorden 1 meedoen met de warming-up, samen het veld op lopen, de aftrap verrichten en proberen te scoren in het doel van de tegenstander onder het toeziend oog van vele toeschouwers. Het wachten op die wedstrijd waar jij eindelijk pupil van de week mag zijn, kan soms heel lang duren. Voor één iemand duurde dit wachten wel heel lang, maar is aankomende zondag eindelijk de wedstrijd dat hij pupil van de week mag zijn. Tobias van Voskuilen was al aangewezen als pupil van de week bij de wedstrijd Vorden – DCS die stond gepland voor zondag 15 maart 2020. Dit was echter het eerste speelweekend waarin er als gevolg van corona niet kon en mocht worden gespeeld.

Een tweede poging voor Tobias stond gepland voor de wedstrijd Vorden – Varsseveld. Helaas was ten tijde van de datum van deze wedstrijd, te weten zondag 17 januari 2021, al het amateurvoetbal al lang weer stil gelegd.

Driekeer is scheepsrecht! Niets lijkt Tobias in de weg te liggen om zondag alsnog pupil van de week te zijn. Op de bank bij Vorden 1 kan deze speler van de JO12-1 hoofdtrainer Wouter Schouten mogelijk nog voorzien van enkele nuttige tips.

Team van de week

Het team van de week aankomende zondag bij Vorden – Eendracht ’30 is de JO9-2. Dit team, met leiders/trainers Alexander Molendijk, Hans Bargeman, Thomas Kniewallner en Mascha Besselink heeft een aantal sterkere tegenstanders getroffen in de eerste fase van het pupillenvoetbal. Gelukkig bestaat dit pupillenvoetbal uit 4 fases, waarbij iedere keer op basis van de uitslagen in de voorafgaande fase een nieuwe competitie indeling wordt gemaakt. Dit in combinatie met het enthousiasme van de leiders en spelers zal zeker nog leiden tot mooie resultaten dit seizoen.