Vorden, 26 mei 2018 – De teamcoördinatoren André Garritsen (JO13, JO15), Martin Leegstra (JO11), Robert van Dijk (meiden) en Bas Vriend (JO9) hebben de afgelopen weken vele uurtjes besteed om tot een goede indeling van de teams te komen voor het komend seizoen. Willem Lichtenberg (JO17, JO19) heeft nog niet een totaal beeld van de beschikbare spelers en heeft nog overleg met Ratti of een samenwerking in het nieuwe seizoen wenselijk is. Bij de jongens zal dit jaar geen samenwerkingsteam(ST) met Socii worden gevormd.

De meiden werken dit jaar wel weer samen met Socii. Er wordt 3 samenwerkingsteam gevormd voor de MO13, MO15 en MO17. We hebben dit jaar geen MO19, omdat de meiden in de MO19 van afgelopen jaar doorstromen naar Vorden Dames 1 en op zondag gaan voetballen.

De indeling per team is altijd lastig, al komen we met de aantallen redelijk goed uit dit jaar. De coördinator bepaalt uiteindelijk de indeling in overleg met de trainers en leiders, die het hele jaar met de jongens en meiden werken volgens een vaste procedure. Ook wordt de voorgestelde indeling besproken in de TJC met de andere coördinatoren en Ard Kettelerij voor de keepers. Peter Jansen (trainerscoördinator), Gerben Smid (wedstrijdsecretaris) en Rien Wabeke (bestuur), die doorgaans de vergaderingen van de TJC bijwonen, kunnen om advies worden gevraagd.

Op 29 mei zal de indeling eerste worden toegelicht aan de huidige leiders en daarna direct gepubliceerd op de site in de onderstaande volgorde:

Vanaf 19.30u indeling JO9

Vanaf 20.00u indeling JO11

Vanaf 20.30u indeling JO13/MO13

Vanaf 21.00u indeling JO15/MO15