Sven Hendriks is de grote winnaar geworden van de vv Vorden Voetbalpool, die tot het laatst toe enorm spannend was. Voorafgaande aan speelronde 34 waren de verschillen in de top van het klassement minimaal. Met nog één speelronde voor de boeg, waar bij iedere wedstrijd dubbele punten te verdienen waren en het toekennen van de punten voor de extra voorspellingen leek er nog van alles mogelijk.

Speelronde 34 werd uiteindelijk gewonnen door Rik Schröer, die daarmee al weer zijn derde weekwinst behaalde. .

Na het toekennen van de punten voor de extra voorspellingen is de eindstand zoals hieronder weergegeven. Sven Hendriks en Jan Leegstra voorspelden beiden (net als vele anderen) de kampioen en topscorer goed. Bas van der Veen, lijstaanvoerder na speelronde 33, had hierin andere keuzes gemaakt. Sven en Jan eindigen door hun goede voorspellingen gedurende het gehele seizoen op respectievelijk plaats 1 en plaats 2. Opvallend daarbij is dat Sven geen enkele keer weekwinnaar is geworden. In periode 4 heeft Sven 11 punten meer behaald dan Jan en dat zijn precies de 11 punten die hij in de eindstand als voorsprong heeft.

Bas van der Veen is uiteindelijk 3e geworden. Ties Wentink eindigt mede door een sterkte 4e periode en goede extra voorspellingen op plaats 4. Gijs van Ditshuizen eist op de valreep plaats 5 voor zich op. Sep Enzerink en Bas Schröer, die we beiden het hele jaar bovenin hebben zien staan, hadden hun extra voorspellingen niet ingevuld en vallen terug naar plaats 15 en 19.

Aankomende week zal de eindstand van periode 4 en een stand van het aantal behaalde punten bij de extra voorspellingen worden opgemaakt en gecommuniceerd. Voor beide klassementen geldt dat de Top-10 in de prijzen valt en iets mag gaan consumeren in onze kantine.