Vorden, 6 mei 2018 – 61,9 km geeft de routeplanner aan als je Wageningen in typt en je vertrekt uit Vorden …. Maar met de fiets inclusief omleidingen bij Velp, Oosterbeek en Renkum is het eerder 70 km en toch heeft G-voetballer en super supporter Sidney Gout vandaag deze tocht gefietst om zijn favoriete team Vorden 1 aan te moedigen. Sidney is vanochtend om 08.30 uur vertrokken met zijn fiets en zijn karretje en drie omleidingen, vele klimmetjes, zes boterhammen en vijf uur later stond hij om 14.00 uur op het veld van WAVV om het 1e elftal aan te moedigen met vuurwerk, trommel en vlaggen.  

Sidney was net zo blij als de spelers zelf toen om kwart voor vier bleek dat het 1e elftal drie belangrijke punten kon bij schrijven nadat het een 2-4 overwinning had behaald op WAVV. De spelers en de begeleidingsstaf liepen het hele veld over om aan de overkant de super-supporter te bedanken voor zijn support.

Inmiddels hadden ook supporters van Vorden hem bedankt voor de ondersteuning en hun waardering uitgesproken over de flinke fietstocht die hij die dag had gemaakt inclusief zijn kar met trommel. Hij werd voorzien van een balletje gehakt en een flesje drinken door Margot Feukkink en direct werd er met elkaar afgesproken om de terugweg Sidney gewoon mee te nemen in de auto en hem niet nog eens dezelfde 70 kilometer af te laten leggen met zijn fiets. Zodoende werd de fiets, het karretje en de trommel in de auto’s van de families Koning, Wabeke en van der Linden ingeladen en kon er om 17.30 nog een keer geproost worden z’n allen samen met Sidney achter in de tuin bij Huub en Erna Abbink op de geweldige fietstocht van Sidney en zijn ware support voor Vorden 1!