Vorden, 11 mei 2017 – Voetbalvereniging Vorden en Stichting Beheer Sport Vorden (SBS) hebben besloten om mee te doen aan de Rabobank actie ‘Hart voor de Achterhoek’. Alle leden van de Rabobank krijgen een inlogcode thuis gestuurd van de Rabobank en kunnen dan van 9 t/m 26 mei 2017 5 stemmen uitbrengen op diverse projecten. De voetbalvereniging Vorden heeft een project ingediend om maatregelen te nemen om de veiligheid op het sportcomplex te verbeteren. De SBS wil geld vrij maken voor de aanschaf voor speelmaterialen voor de jeugd. Bent u lid van de Rabobank, heeft u een inlogcode ontvangen, ga dan naar de site van de Rabobank en stem op v.v. Vorden en de SBS.

 

Bent u klant en lid van de Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek, dan heeft u een inlogcode ontvangen en ga dan snel naar www.rabobank.nl/noa. Geef vervolgens twee stemmen aan V.V. Vorden, twee stemmen aan de SBS  en één stem naar keuze. Het zou ook fantastisch zijn als naast jezelf, ook jouw familie, vrienden en kennissen hun stem op onze club uitbrengen. Iedere stem is geld waard en daarvoor hebben we jouw hulp nodig.  

Waarvoor is jouw stem?

Veiligheid voor iedereen: Stem 2 x op V.V. Vorden

Aanschaffen van materialen ter bevordering van de vergroting  van de veiligheid op het sportcomplex van V.V. Vorden. Je kunt hierbij denken aan een verzamelpunt-herkenning bij calamiteiten, herkenningsborden, AED & EHBO materialen en extra verlichting tijdens trainingen bij het clubgebouw.

 Speelmaterialen voor de jeugd: Stem 2x op SBS

Aanschaf Speelmaterialen waaronder doeltjes in verband met de nieuwe speelwijze volgens de richtlijnen van de KNVB voor de jongere jeugdteams.

We hopen van harte op uw steun!