Afgelopen zondag heeft de officiële benaming en opening plaats gevonden van het Euro Planit Buiten Sportpark, het onderkomen van onze club op de oude Zutphenseweg 11 in Vorden. Deze accommodatie is ontstaan in 1946 toen de Gemeente Vorden heeft besloten om dit braakliggende terrein naast het zwembad toe te kennen aan de voetbalvereniging met destijds één voetbalveld en één entreehok/kleedkamer. In 2014 zijn de drie voetbalvelden en oefenhoek geprivatiseerd en heeft de Gemeente Bronckhorst het gehele sportpark overgedragen aan de vereniging en is de naam ‘Sportpark ‘t Grote Veld’ gekozen. Vanaf dit seizoen (2021-2022 ) zal het opgeknapte onderkomen met kunstgrasveld en Pannaveld dus Euro Planit Buiten Sportpark gaan heten. Naar aanleiding van het verlengen met vijf jaar van het sponsorcontract zijn de voetbalvereniging Vorden en de directie van Euro Planit overeengekomen dat de naamgeving van het Sportpark evenals de shirtsponsoring van de JO8 t/m JO/MO13 elftallen, de diverse reclameborden rondom het hoofdveld, in de ballenvanger en rondom het Pannaveld de uitingen zijn die behoren tot het Hoofdsponsorschap bij de jeugdafdeling van v.v. Vorden.

Over Euro Planit

Gemotiveerd personeel zoeken – én vinden: de juiste mensen voor elke job. Dat doen we bij Euro Planit met veel plezier. We geloven in verbinden, dit geeft ons energie! We zijn geen regulier uitzendbureau, maar al ruim twintig jaar specialist in personeel op allerlei gebieden. We zoeken, selecteren en plaatsen snel ervaren en betrouwbare medewerkers die aan de criteria van onze opdrachtgevers voldoen én bij hun cultuur passen. Op uitzendbasis, maar ook via detachering of werving en selectie. En we doen meer: op het gebied van flexplacement, outplacement en hoger kader personeel ontzorgen we graag. Ons werkgebied beslaat de Achterhoek, Twente, Drenthe, Apeldoorn en de Stedendriehoek.

Werken bij Euro Planit 

Een leuke tijdelijke baan die bij je past en waarbij alles prima geregeld is, daar zorgen we voor. Wil je graag vast werk met dezelfde voordelen, of heb je behoefte aan loopbaanbegeleiding? Ook dat kunnen we voor je regelen. Dankzij onze ervaring en goede kennis van de markt en de branche kunnen we snel goede verbindingen maken. Op deze manier helpen we organisaties en mensen ontwikkelen én groeie

Zo zijn wij begonnen

In 2000 is Euro Planit Personeelsdiensten opgericht door Wouter Siemes, nog steeds onze directeur. In het begin telde ons bedrijf twee werknemers, nu hebben we zestig FTE en vier vestigingen, een marketingafdeling, back-office en een EU-tak met eigen jobcoaches en recruiters. Kortom, we zitten niet stil!
Binnen Euro Planit zijn de lijnen kort en de mensen die bij ons werken, krijgen veel verantwoordelijkheid. Plezier wordt bij ons met een hoofdletter P geschreven. Met Plezier werken geeft immers een leukere invulling aan je dag, blije collega’s, blije klanten én een heel mooi resultaat. Natuurlijk zijn er bij ons ook minder leuke dagen en loopt het niet altijd zoals het zou moeten. Maar gelukkig kunnen we terugvallen op een team dat van aanpakken weet, samenwerkt en veerkrachtig en creatief is. Zo vinden we altijd een oplossing.

Op dit moment heeft Euro Planit vestigingen in Vorden, Apeldoorn, Hoogeveen en Hengelo (ov).

 

Over jeugdafdeling v.v. Vorden en Euro Planit als Hoofdsponsor Jeugd

De voetbalvereniging Vorden bestaat sinds 1929 en heeft vanaf midden jaren ’60 een officiële jeugdafdeling. Daarvoor was er ook altijd al wel een A-elftal en soms zelfs een A- en een B-elftal, maar nu 55 jaar geleden kwamen hier ook juniorenelftallen bij en werd er vanaf begin jaren ’70 zelfs een pupillenafdeling opgericht. Vanaf 1974 mocht je vanaf 8 jaar op de sport voetbal (later is dit 6 jaar geworden) en kreeg de v.v. Vorden dus de beschikking over F-, E- en D-pupillen en A- , B- en C-junioren. Vanaf  eind jaren ’90 kwamen er ook steeds meer meisjes op voetbal en dit heeft vanaf 2011 zelfs geleid tot een heus meidenelftal, terwijl op dit moment de voetbalvereniging Vorden 3 meidenteams heeft, 1 Dameselftal en nog ongeveer 30 meisjes in de gemengde pupillenteams heeft voetballen. In zijn geheel heeft de vereniging de laatste 15 jaar een enorme groei door gemaakt bij de jeugd, want waren er in 2006 nog 160 jeugdleden ingeschreven, anno 2021 zijn dit er nu 265 en hebben wij 10 junioren jongens elftallen, 3 junioren meiden elftallen, 8 pupillenteams en nog een Mini-F pupillenteam.

In 2011 hebben zijn wij  als jeugdafdeling van de v.v. Vorden voor het eerst in contact getreden met Euro Planit in Vorden en in de persoon van directeur Wouter Siemens is destijds een vijfjarig sponsorcontract ondertekend om alle pupillenteams als shirtsponsor in het nieuw te steken. v.v. Vorden had een paar jaar daarvoor besloten om de gehele vereniging in het originele tenue te laten spelen en met de komst van shirtsponsor Euro Planit kwamen toen ook als laatste alle pupillenteams aan de beurt. (zie foto hieronder). In 2016 is het contract verlengd met vijf jaar en werden er ook een aantal reclameborden geplaatst en o.a. ook infoborden naast de kleedkamerdeuren en in de kantine. Afgelopen voorjaar/zomer is er contact geweest met de directie in de personen van Chantal te Pas en Marieke Alten en is er wederom een verlenging van 5 jaar afgesproken met elkaar. De naamgeving van ons vernieuwde Sportpark zit dus nu ook in het sponsorpakket en zodoende zie je nu niet alleen bij aankomst op onze accommodatie de naam Euro Planit Buiten Sportpark terug, maar bijvoorbeeld ook op Voetbal.NL en in de APP’s van Voetbal.nl en de Wedstrijdzaken APP van de KNVB.

De voetbalvereniging Vorden is zeer content met deze verlenging en wenst Euro Planit vijf plezierige en succesvolle jaren toe bij onze club!