Vorden, 2 september 2017 – Zoals vermeld op deze site is er in de maand augustus, met o.a. twee klussendagen,  hard gewerkt en veel gedaan om alles op het Sportpark weer ‘speelklaar’ te krijgen voor het nieuwe seizoen. In de laatste week voordat het eerste (beker)speelweekend op het programma staat is er nog even flink aan getrokken om alles spik en span te krijgen en zijn er ook nog twee ‘groot onderhoud’-klussen uitgevoerd. Bij één van die klussen moest er vanaf 25 meter hoogte gewerkt worden en dat gaf direct de gelegenheid om onderstaande foto te maken, waarop duidelijk te zien is wat het resultaat is geworden van al die inspanningen de laatste tijd.

In de afgelopen week zijn door diverse spelers van de lagere seniorenelftallen, waarbij vooral het JO19-1 team, Henk Hengeveld, Ansje Vrielink en het 3e elftal met trainer Jeroen Tijssen zich flink heeft ingezet, de reclameborden allemaal gewassen en opnieuw in de omheining geplaatst. Onder leiding van de sponsorcommissie, in de personen van Herman Vrielink en Hans Boers, heeft iedere sponsor een goede en/of nieuwe plek gekregen rondom het hoofdveld en is het op twee kleine open plekken na helemaal opgevuld. Afgelopen maandag zijn ook de ‘schoonmaak-vrijwilligers’ weer begonnen met hun wekelijkse klus door de kantine, bestuurskamer enz. weer schoon te maken. Op en rondom de velden is Johan Verstege, met hulp van zoon Robin, deze week druk bezig geweest om de laatste puntjes op de ‘i’ te zetten door alle doelen te voorzien van de noodzakelijke geel-zwarte netten.

Enkele klussen dienen professioneel en door gespecialiseerde bedrijven opgeknapt worden en vandaar dat deze week de fa. Beeftink heeft geholpen om enkele dennenbomen te kappen die zodanig verrot waren dat zij een gevaar opliepen voor de gebruikers van de oefenhoek. Sinds de nieuw- en verbouw in 2010 is er in de kleedkamers, kantine en bestuurskamer geen ‘grote schoonmaak’ meer gehouden en vandaar dat met behulp van schoonmaakbedrijf ‘Extra’ in de afgelopen twee dagen met professioneel materiaal de gehele accommodatie flink onder handen is genomen. Zowel fa. Beeftink als Schoonmaakbedrijf Extra willen wij hierbij bedanken voor hun professionele hulp en prima klus die is geklaard.

En dan tenslotte moeten de lijnen getrokken om ervoor te zorgen dat er dit weekend gevoetbald kan worden en daarvoor heeft Jan Wentink een flinke klus geklaard. Jan, sinds 3 jaar de man die op vrijdag alle drie velden klaar maakt, krijgt dit seizoen hulp van een tweede vrijwilliger, Fred Pellenberg, en gezamenlijk hebben zij afgelopen donderdag en vrijdag alle drie velden keurig in gereedheid gebracht (zie foto hieronder). Ook de veldploeg, die op dinsdagmorgen met een man of vijf de velden extra onderhoud geven, is deze week weer begonnen en gezamenlijk met Johan Verstege en de aannemer, die speciaal voor de foto de velden 2 en 3 diagonaal gemaaid heeft, zijn zij allen verantwoordelijk dat het Sportpark ‘t Grote Veld helemaal klaar is voor de start van het seizoen.