Vorden, 25 augustus 2017 – Iedere week worden de kleedkamers na de wedstrijden van het weekend door de dinsdagploeg schoon gemaakt. Aan het einde van de week gebeurt dit nog een keer als alle trainingen door de week achter de rug zijn, door een elftal dat via een rooster aangewezen is. Het schoonmaken van de kleedkamers vindt plaats op donderdagavond na 21.00 uur of op vrijdagavond en alle teams vanaf de C-jeugd (JO15) t/m de senioren zijn 1x aan de beurt. Op maandagavond wordt altijd de kantine, hal, bestuur- en commissiekamers, massagehok en wc’s schoon gemaakt. Ook dit seizoen zijn er weer 7 groepen van 3 vrijwilligers, dus in totaal 21 dames, die per toerbeurt op maandagavond deze klas klaren. De betreffende roosters zijn onder het menukopje ‘club/roosters’ terug te vinden. Komende week zal voor de eerste keer de schoonmaak plaats gaan vinden.

De JO19-1 trapt het seizoen af en zal de komende donderdagavond/vrijdagavond voor het eerst aan de beurt zijn om de kleedkamers schoon te maken. Kijk op het volgende schema om te zien wanneer jouw team aan de beurt is:

schoonmaakschema 2017-2018 voor de winterstop

Aanstaande maandag, 28 augustus 2017, staat de eerste groep op het rooster om de kantine schoon te maken. Kijk op het onderstaande schema voor de indeling van het gehele seizoen. Iedere groep met 3 vrijwilligers is 4x per seizoen aan de beurt.

schoonmaakrooster 2017-2018