Met ingang van begin juni zijn Rob Oplaat en Michiel Barink toegevoegd aan de technische jeugdcommissie (TJC). De TJC is erg vervuld met de komst van Rob en Michiel.
Beiden zijn al vele jaren een bekend gezicht binnen onze vereniging.

Rob Oplaat heeft al vele vrijwilligersfuncties bekleed binnen onze vereniging, van trainer bij de jeugd of scheidsrechter tot aan trainer van onze huidige Dames 1. Rob zal zich binnen de TJC bezig gaan houden met het onderhouden van de contacten met trainers en leiders, het adviseren van de coördinatoren van de TJC en het benaderen van vrijwilligers voor diverse functies binnen de jeugdafdeling.

Michiel Barink is naast actief voetballer al jaren trainer binnen de jeugdafdeling van vv Vorden en heeft de laatste jaren de JO19-1 onder zijn hoede gehad. Door de aankoop van een huis heeft Michiel besloten dat het niet mogelijk was om het klussen te combineren met het trainerschap. Gelukkig blijft zijn kennis van de hoogste jeugdafdeling binnen onze vereniging bewaard en zal Michiel aan de slag gaan als coördinator JO17 en JO19.

Wel is de TJC nog op zoek naar een coördinator bij de JO9. Wie lijkt het net als Michiel of Rob leuk om betrokken te zijn bij het jeugdvoetbal. Als coördinator JO9 ben je het eerste aanspreekpunt voor de mini-f t/m de JO9. Behalve de vastgestelde vergaderingen (circa 6x per seizoen) zit je niet vast aan verplichtingen en ben je vrij om de rol op een eigen manier en op tijden die je zelf bepaald in te vullen. Wil je meer weten over deze functie, kijk op de website onder het kopje vacatures of neem contact op met Martin Leegstra (06-38333103 of jeugd@vvvorden.nl)