Vorden, 30 mei 2018 – Voor het volgende seizoen kan zowel de seniorencommissie als de TJC gelukkig weer gebruik maken van de diensten van trainer René Nijenhuis. De 39-jarige oud 1e elftalspeler en reeds jarenlang jeugdtrainer van v.v. Vorden had dit seizoen een ‘sabitical’ ingelast wegens veranderde privé omstandigheden, maar zal het seizoen 2018-2019 actief zijn als assistent-trainer van Michel Feukkink bij het 1e elftal en één van de beide trainers voor het JO13-1 team. René is reeds vanaf 2001-2002 jeugdtrainer bij v.v. Vorden en heeft alle leeftijdsgroepen in het verleden reeds een keer getraind vanaf de JO13 (D-jeugd) tot en met de JO19 (A-jeugd).

Mede door de wens vanuit de spelersgroep is de seniorencommissie de afgelopen maanden op zoek gegaan naar een assistent trainer bij het 1e elftal. Uiteindelijk is men uit gekomen bij René Nijenhuis die het komende seizoen op dinsdagavond Michel Feukkink zal assisteren en de nadruk leggen op specialistische oefeningen zoals loop- linie-,  afrond- en ‘dode momenten’- trainingen. Daar waar mogelijk zal René ook op zondagmiddag een rol vervullen binnen de staf van het 1e elftal. ‘Wij zijn zeer content met de invulling van deze nieuwe functie bij het 1e elftal door René Nijenhuis. Er waren nogal wat wensen zoals ‘een man van de club’, ‘trainerservaring’ en het liefst een ‘oud-speler’, dus we zijn blij dat René dit voor het 1e elftal in wil vullen’, aldus Marc van der Linden namens de seniorencommissie. ‘Maar het is sowieso heel prettig dat René zijn trainingspak weer aantrekt, want wij zijn bij v.v. Vorden al jaren zeer in onze nopjes over zijn invulling als trainer bij de jeugd.’

Vanuit de TJC zijn de coördinatoren Willem Lichtenberg (JO19 en JO17), Andre Garritsen (JO15-JO13), Martin Leegstra (JO11), Bas Vriend (JO9 en JO8) en Robert van Dijk (meiden) druk bezig om de invulling van de trainers en coaches rond te krijgen voor het volgende seizoen. Voor de JO13 zijn dus René Nijenhuis, Niels Rondeel, Ruud van der Linden, Alfred Hendriksen en Dennis Wentink bereid gevonden om de drie teams te trainen. Bij de JO15 (3), JO17 (2) en JO19 (2) zullen de komende 2 weken bekend worden gemaakt wie er bij welk team traint, waarbij in ieder geval al zeker is dat Michiel Barink (JO19), Dion Kruip, Bram Oplaat, Hans Wullink (JO17), Peter Jansen en Rob Oplaat (JO15) reeds zijn ingevuld. Ook zal Rob Oplaat het nieuwe damesteam van v.v. Vorden gaan trainen.

(hieronder op de foto René Nijenhuis en Dennis Wentink als speler in het 1e elftal in 2012).