Komend weekend begint officieel de Eredivisie aan een nieuw seizoen. En een nieuw seizoen betekent een nieuwe voetbalpool. Na het daverende succes van de vorige VoProVo-voetbalpool organiseert de VoProVo organisatie ook dit jaar weer een voetbalpool.

Dit jaar zullen er geen Excel-formulieren gemaild worden, maar organiseren we dit via de app Poules.com. Hiervoor hebben we gekozen , omdat een aantal mensen de tip gaven om de poule online te organiseren. Met Poules.com hebben we een partner gevonden die dit online mogelijk maakt , maar waar wij ook onze wensen kunnen aangeven . Zo kunnen wij jullie dus elke week weer verzorgen van gezond commentaar en blijft de poule zoals jullie vorig jaar hebben gehad ook in stand.

Wat is de bedoeling?
De opzet blijft hetzelfde als afgelopen jaar. Jullie gaan alle Eredivisiewedstrijden voorspellen plus 3 willekeurige wedstrijden uit de Keuken Kampioen Divisie, Premier League, Bundesliga, Serie A, Primera Division of van Vorden 1 of Vrouwen 1. Hierbij kun je per wedstrijd maximaal 10 punten scoren, te weten: 5 punten voor de goed voorspelde toto, 2 punten voor het goed voorspelde aantal doelpunten van de thuisploeg, 2 punten voor het goed voorspelde aantal doelpunten van de uitploeg en 1 bonuspunt als je alles goed hebt voorspeld.

Wat is het inschrijfgeld?
Dit jaar bedraagt het inschrijfgeld ook weer 10 euro.

Wat kun je winnen?
Iedere week wint degene met de hoogste score 5 euro.
Aan het eind van het seizoen zijn er ook nog geldprijzen voor de top 3. Ook zullen we nog een aantal leuke geldprijzen verdelen onder de deelnemers.

Wanneer begint deze VoProVo-voetbalpool?
Deze begint in het weekend van 01 september 2023

Hoe kan ik me aanmelden?
Dit kan door een mail te sturen naar pubquizvorden@gmail.com
Je krijgt dan een bericht van ons waarin je informatie krijgt over de betaling en het inloggen bij Poules.com.
Tot 01 september kun je dan oefenen, maar vanaf dan gaat het echt om de prijzen.
Geef je dus snel op door ons te mailen

Groeten van de VoProVo,
Mikkie , Mark, Chantal en Rutger.