Zaterdag 22 september – Zoals van de week aangekondigd zijn er nieuwe reclameborden te bewonderen langs de lijnen. Vandaag stellen we Multi Ratio uit Doetinchem en Print Copy Service uit Zutphen aan u voor.

Gelukkig hebben wij met regelmaat nieuwe sponsoren. Twee van hen zijn MultiRatio te Doetinchem en PrintcopyService in Zutphen.  We stellen deze bedrijven  graag aan u voor .

Multi Ratio:

Multi Ratio staat met jarenlange kennis klaar om u te ondersteunen bij de inrichting van uw kantoor. Zij zetten hun kennis in om u te adviseren en te zoeken naar de beste oplossing. In de ruime showroom kunt u in alle rust de vele mogelijkheden bekijken en proberen. Ook voor magazijninrichting bent u bij hen aan het juiste adres. MultiRatio heeft een eigen team voor levering en plaatsing. Ook voor hergebruikte en refurbished goederen kunt u ben hen terecht.
PrintCopy Service Zutphen en Deventer:

Print & Copy Service Deventer en Zutphen verzorgen graag uw print en kopieerwerk met hoogwaardige, digitale apparatuur. De mogelijkheden zijn breed. PCS Deventer en Zutphen werken met betrouwbare apparatuur. Zij richten zich met name op kantoor omgevingen en bedrijven, maar ook andere organisaties zijn ze graag van dienst.

Te denken valt aan Printen en kopiëren in zwart / kleur, kaften,  sorteren en nieten, boekjes maken

A5 en A4, visitekaartjes, lamineren / plastificeren, scannen en plakken op foamplaat.