Afgelopen zaterdag was het perfect georganiseerde O11/12 toernooi bij DZC’68 in Doetinchem voor vv Vorden O11-3.

Nadat we bij de ingang netjes werden opgevangen door de organisatie en we voor het team een bon kregen voor een flesje drinken, een banaan en een kan ranja konden we ons opmaken voor de eerste wedstrijd om tien over half tien.

De eerste wedstrijd was tegen AZSV O11-3 uit Aalten.
Nadat Bas een bal onderschepte op het middenveld en deze mooi meegaf aan Luuk kwamen we verdiend op 1-0. Niet veel later raakte een schot van Luuk de lat na een mooie actie vanaf de zijkant.
Op het einde werd AZSV iets sterker en zij maakten verdiend gelijk, uitslag 1-1.
De tweede wedstrijd tegen SC Varsseveld O11-2 begonnen we weer zeer sterk en kwamen verdiend op voorsprong door Twan.
We kwamen deze wedstrijd niet in de problemen en hadden eigenlijk verder moeten uitlopen, eindstand 1-0.
De derde en laatste wedstrijd tegen DZC’68 O11-3 moest er gewonnen worden om eerste in de poule te eindigen.
Na een gelijk opgaande wedstrijd die lang 0-0 bleef kregen we op deze stand 5 min voor tijd een vrije trap die door Bart goed werd ingeschoten maar helaas net gestopt werd door de keeper.
In de tegenaanval/counter viel de 0-1 door de snelle spits van de tegenstander. We probeerden het nog wel maar helaas lukte het niet meer, uiteindelijk viel op het einde ook nog de 0-2.
Dit betekende een keurige 2e plaats in poule B.
In de finaleronde moesten we tegen de nr. 2 uit poule A voor de 3e en 4e plaats.
Deze wedstrijd op het mooie hoofdveld van DZC”28 voor een goed gevulde tribune moesten we tegen AZSV O12-3 (12 jarigen).
Van bijna drie jaar leeftijdsverschil was voetballend weinig te zien ( wel wat betreft de lengte van spelers)
Aangezien er drie spelers voortijdig weg moesten kwam Robin (O9) het neefje van Thijs O. ons de laatste wedstrijd helpen.
We begonnen zoals het hele toernooi weer zeer sterk aan de wedstrijd. De spelers lieten de bal snel rondgaan en de driehoekjes op het kustgras liepen prefect. Thijs Oldenhave gooide er zelfs nog een heerlijk uitgevoerde Zidane uit en stuurde twee spelers het bos in.
Het was alleen jammer dat we ons niet zelf beloonden met een doelpunt wat wel terecht was geweest. En dan zul je zien dat deze aan de andere kant valt, een intrap aan de zijkant werd ineens op de goal geschoten en viel ongelukkig bij de 2e paal binnen. Eindstand 0-1.
Alles bij elkaar een zeer goed toernooi gespeeld met een mooie 4e plaats wat nog een leuke bokaal opleverde.

Op zondag nog even de team afsluiting en dan zit het seizoen er definitief op.

Namens de leiders Peter G, Erik O. en Bert H. allemaal alvast een fijne vakantie en tot volgend seizoen.