Vorden, 29 oktober 2017 – Gisteren heeft onze fotograaf Johan Bolink de laatste teamfoto gerealiseerd voor dit seizoen, waardoor nu alle teams op de gevoelige plaat zijn gezet. Dit houdt in dat van alle 36 teams, 6 senioren-, 1 35+ 1- , 1 G1-, 6 junioren-, 3 combinatie junioren-, 13 pupillen-, 4 meiden- en een Mini F-team, nu de foto klaar is en de teampagina op deze site ook compleet is. Van alle 36 teams is per pagina de competitie-indeling, het programma, de uitslagen en de stand terug te vinden. Tevens wordt per pagina de betreffende shirtsponsor getoond. Alle foto’s met namen komen ook in de presentatiegids te staan, die komende zondag na de thuiswedstrijd van Vorden 1 tegen SML 1 wordt uitgereikt.

De teampagina’s worden gevoed vanuit ons interne systeem ‘Mijnclub.nu’ en aangezien in de samenwerkingsteams tussen Vorden en Ratti en Socïi (ST Vorden-Ratti JO19-3, ST Vorden-Ratti JO17-3, ST Vorden-Socïi JO15-3, ST Vorden-Socïi MO19-1, ST Vorden-Socïi MO17-1, ST Socïi-Vorden MO15-1 en ST Vorden-Socïi MO13-1)  er één team tussen zit die volgens de KNVB niet onder v.v. Vorden valt maar in het registratiesysteem van Socïi voor komt (ST. Socïi-Vorden MO15-1), lukt het niet om voor deze teampagina de betreffende informatie te tonen. Wij hebben er voor gekozen dat voor dit team er een link staat geregistreerd die verwijst naar de pagina van de website van Socïi, zodat van hieruit de betreffende informatie bekeken kan worden.

De presentatiegids voor dit seizoen stond in eerste instantie gepland voor de thuiswedstrijd van Vorden 1 tegen AZC 1, maar door nog enkele ontbrekende informatie hebben wij dit uitgesteld naar zondag 5 november as. De gids is met 8 pagina’s uitgebreid van 40 naar 48 en toont naast de vele advertenties (Sponsorcommissie v.v. Vorden bedankt!) alle 36 teams en tevens enkele redactionele stukken zoals het voorwoord van de voorzitter, een interview met vrijwilliger van het Jaar Ferdy Loman, een terugblik op een wedstrijd in de historie van v.v. Vorden en een opsomming van de commissies binnen v.v. Vorden.