Vorden, 5 juni 2018 – Het seizoen is een maand later afgelopen dan de voorgaande jaren, maar toch heeft de TJC besloten om de normale periode aan te houden wat betreft het indelingsproces en zodoende de voorlopige teamindeling voor het nieuwe seizoen in de laatste week van mei bekend te maken. Zoals het er nu naar uit ziet zal v.v. Vorden voor 15 juni bij de KNVB voor het volgende seizoen 1 JO8, 2 JO9, 4 JO11, 3 JO13, 3 JO15, 2 JO17, 2 JO19, 1 MO13, 1 MO15 en 1 MO17 team op gaan geven. Daarnaast zullen wij 7 seniorenteams, 1 G-team en 1 Damesteam opgeven voor het seizoen 2018-2019. Op deze website is terug te vinden hoe de voorlopige teamindeling eruit ziet en hoe de in totaal 448 spelende leden zijn ingedeeld. Maar hoe zit het nu precies als je besluit om je alsnog in de komende zomerstop of in de loop van het nieuwe seizoen op te geven?

 

Voor alle nieuwe jeugdleden die na 31 mei lid worden van v.v. Vorden geldt dat zij sowieso mogen trainen bij de betreffende leeftijdsgroep. De betreffende coördinator van de TJC zal dan gaan bepalen of er ruimte is bij een bepaald team in de leeftijdsgroep en of je dan ook eventueel wordt ingedeeld. Bij de allerjongsten (Mini F) wordt in de loop van het seizoen steeds gewacht tot er weer een groep van 5 leden beschikbaar zijn om zodoende weer een nieuw Mini F team te vormen.

Bij de meidenteams is er echter een zodanig groot aantal leden per team dat wij hebben moeten besluiten om geen nieuwe speelsters meer in te delen. Dus meiden die zich nu nog aanmelden in de leeftijd van 11 t/m 17 jaar kunnen niet meer ingedeeld worden in de MO13-1, MO15-1 of MO17-1. Wel kunnen zij eventueel aangeven om in een mixed-team te spelen mocht daar wel ruimte zijn. Ook kan het zijn dat het aantal spelers per leeftijdsgroep zodanig groeit dat het aantal geschikt wordt voor twee teams voor een leeftijdsgroep. In dat geval kan het zijn dat de TJC alsnog besluit om voor de tweede helft van het seizoen (na de winterstop) een extra team in te schrijven voor de competitie.

Nogmaals, op zijn minst kunnen nieuwe leden altijd trainen in een team van hun leeftijdsgenoten.