Over twee weken barst het jubileumweekend los en zal v.v. Vorden haar 90-jarig bestaan gaan vieren. Het programma is verdeeld over twee dagen en zowel voor de vrijdagavond (receptie en reünie) als de zaterdag (jeugdactiviteit, zeskamp, feestavond) verloopt de inschrijving en aanmeldingen prima. Maar hoe zit het nu precies met deze festiviteiten en waarvoor moet jij je aanmelden (of niet) ? Kijk hieronder naar de bijzonderheden en geef je eventueel nog op via de mail!

Vrijdag

Op vrijdagavond is de Jubileum Receptie van 19.00 uur tot 20.30 uur in de kantine op ons Sportpark. Hiervoor zijn diverse verenigingen, stichtingen, instanties, sponsoren en overige relaties uitgenodigd en hebben inmiddels een kaart ontvangen. Tevens zijn alle leden van 18 jaar en ouder, club van 50-leden en donateurs van harte uitgenodigd en welkom op deze receptie.

Vanaf 20.30 uur zal de receptie over gaan in de reünie en zijn alle (oud) leden van harte welkom. De organisatie heeft aan de hand van 25 oude elftalfoto’s oud spelers benaderd en van daaruit zijn de eerste 125 aanmeldingen al binnen gestroomd. Voor deze reünie is iedereen wie in de jaren ’60, ’70’, ’80 en ’90 bij v.v. Vorden heeft gevoetbald welkom en bij deze van harte uitgenodigd. Bent u van plan om naar deze gezellige en onderhoudende reünie te komen, meldt u zich dan aan met vermelding van naam, woonplaats en telefoonnummer via een mail naar secretariaat@vvvorden.nl

Zaterdag

Op zaterdagmorgen is er een grote jeugdactiviteit gepland met allerlei voetbal-elementen voor alle jeugdspelers t/m de JO15 (5 t/m 15 jaar). Om een goed beeld te krijgen hoeveel en wie er allemaal komen graag een aanmelding via de mail naar jacvvvorden@gmail.com

Op zaterdagmiddag is er de grote Zeskamp gepland en daarvoor hebben zich inmiddels al 20 teams ingeschreven (inschrijving is dus ook al gesloten). Dit spektakel begint om 14.00 uur op ons Sportpark en natuurlijk is iedereen van harte welkom om dit festijn bij te wonen!

Op zaterdagavond vindt de feestavond plaats en daarvoor hebben alle deelnemers van de zeskamp, alle leden, donateurs, sponsoren op vertoon van een clubpas vrij entree. Voor je partner of een introducee dien je op vertoon van een clubpas een entreekaartje á € 6,– te kopen. Deze kaartjes zijn inmiddels al te verkrijgen bij de BRUNA in Vorden aan de Raadhuisstraat.