Maandag 22 januari – Afgelopen zaterdag vond het jaarlijkse koppeldarttoernooi plaats in de kantine van vv Vorden. Met 22 koppels en een de nodige toeschouwers werd er een gezellige middag en avond van gemaakt.

Vanaf 14.00 uur werden zaterdagmiddag de eerste pijlen gegooid. In 2 poules van 6 en 2 poules van 5 koppels werd er eerst gestreden om de eerste schifting. De bovenste 3 gingen naar de winnaarspoule en de onderste 2 of 3, afhankelijk of de poule uit 5 of 6 koppels bestond, ging naar de verliezersronde.

Zo rond 5 uur waren de meeste poules klaar en kon de organisatie de schema’s gaan klaarmaken voor de winnaars- en verliezersronde. Ondertussen kon iedereen bij de bar het avondeten bestellen. De frituur was aan en Karin Vliem, Jan en Willemien Hulshof en Kleine Jan, zorgden dat iedereen wat te eten kreeg.

Hierna was het tijd voor de knock-out fase om uiteindelijk te zien welke 2 koppels de winnaarsfinale haalden en welke 2 koppels de verliezersfinale. Uiteindelijk werd de verliezersfinale een strijd tussen Rob Enzerink en Edwin Meijer tegen Tim van Dijk en Stijn Wentink. Rob en Edwin hadden het vizier net iets scherper en wonnen zo de verliezersfinale

In de winnaarsfinale was er een heus familieduel. De gebroeders Jeroen en Dennis Tijssen namen het op tegen de gebroeders Dennis en Edwin Hulshof. Beide koppels ontliepen elkaar weinig, maar nadat de gebroeders Hulshof en paar pijlen hadden gemist om gelijk te komen, besliste Dennis Tijssen het duel en zodoende werden zij de winnaars van de editie 2018.

Hieronder een sfeerimpressie van afgelopen zaterdagmiddag.