Vorden, 7 april 2017 – Naar aanleiding van het overlijden van ons erelid Jan Borgonjen zal het komende weekend tot en met maandagavond een condoleanceregister aanwezig zijn, waar onze leden, vrijwilligers, supporters, commissieleden, sponsoren, ouders van jeugdleden enz. enz. een laatste groet kunnen schrijven en hun steun kunnen betuigen aan de familie. In het komend speelweekend zal er bij alle uit- en thuiswedstrijden een minuut stilte gehouden worden, hangen de vlaggen op ons Sportpark half stok, speelt het 1e elftal de uitwedstrijd tegen OBW in Zevenaar met rouwbanden en zal er zo weinig mogelijk muziek en passend geluid aanwezig zijn in onze kantine. Zaterdagavond gaat de vrijwilligersavond niet door en er zal z.s.m. een nieuwe datum worden gepland.

‘Wij zijn de laatste twee weken enorm gegrepen door het trieste nieuws over de gezondheid van Jan Borgonjen en ondanks dat wij hadden vernomen dat hij ongeneeslijk ziek was, kwam het bericht dat hij woensdagavond is overleden erg hard aan. Jan heeft een enorme staat van dienst binnen onze vereniging en in 2015 is hij geheel terecht na o.a. 25 jaar organiseren van het Wim Kuijpertoernooi benoemd tot erelid van onze club. In onze vereniging, maar zeker binnen de gehele gemeenschap Vorden, zal het verlies van Jan zich enorm laten gelden, aangezien hij met veel inzet en energie betrokken was bij organisaties als ‘4xV’, ‘Cultuurfonds Vorden’, ‘Special Olympics’ en ‘Bronckhorster Uitdaging’.

‘Als bestuur hebben wij besloten om de vrijwilligersavond die op zaterdag 8 april gepland stond, niet door te laten gaan en inmiddels hebben alle vrijwilligers hierover ook bericht ontvangen. Er zal zo spoedig mogelijk een nieuwe datum gepland worden. Om iedereen binnen de vereniging de gelegenheid te geven om steun te betuigen aan de familie zal er vanaf zaterdagmorgen 10.00 uur in de kantine een condoleanceregister geopend worden. Er is een speciale ruimte gecreëerd in de hoek van de kantine, waar ook foto’s hangen van het Wim Kuijpertoernooi, een mooie foto van Jan Borgonjen op de tafel staat en de Wim Kuijper wisseltrofee opgesteld staat. Op de speciale ‘geel-zwarte’ tafel ligt het register klaar om getekend te worden.  Dit register zal het gehele weekend en maandagavond van 18.00 tot 21.30 uur geopend zijn, waarna wij het zullen overhandigen aan de familie’, aldus voorzitter Marc van der Linden namens het bestuur van v.v. Vorden.