Vorden, 28 juni 2018 – In de afgelopen dagen is bekend geworden dat er voor het organisatiebureau Sporting-Events, dat onder de vlag van de duitse profclub Schalke ’04 trainingskampen, clinics en events organiseert, faillissement is aangevraagd. Ook op ons Sportpark bij v.v. Vorden stond een dergelijke ‘Auf Schalke tournee’ gepland in de herfstvakantie op 22 en 23 oktober, maar door dit onverwachtse faillissement zal dit dus geen doorgang vinden. Zowel de deelnemers als de ouders als ook de club zelf heeft hierover inmiddels bericht ontvangen.

Het bestuur van v.v. Vorden spijt het enorm dat het op deze wijze verloopt en dat de betreffende ouders en kinderen de dupe zijn geworden van deze werkwijze. Wij zullen binnen onze mogelijkheden de gedupeerde leden en de ouders ondersteunen en gezamenlijk bekijken en bepalen welke wegen er bewandeld kunnen worden.

In het contact dat inmiddels is gelegd met Schalke, het organisatiebureau en overige verenigingen kan het bestuur concluderen dat communicatie met het organisatiebureau niet meer mogelijk is, zowel telefonisch, online als via e mail. Wij raden ouders dan ook aan geen opgave, toezeggingen en zeker geen betalingen meer te doen richting dit bureau.

Aangezien de inschrijvingen, communicatie en ook de betalingen geheel langs ons als vereniging zijn gegaan en allemaal direct met het organisatiebureau zijn afgehandeld, hebben wij op dit moment, ook al omdat er vanuit het organisatiebureau geen contact meer mogelijk is, geen duidelijke lijst van deelnemers en opgaves. Wij willen hierbij dan ook de leden en de ouders, maar ook de niet leden die zich voor deze clinic op 22 en 23 oktober in Vorden hebben opgegeven, vragen om zich via email te melden bij ons secretariaat.

Wanneer er door ons meer informatie vanuit het organisatiebureau (en van de curator) of vanuit Schalke’04 ingewonnen wordt, zullen wij dit direct melden op onze website. Ook degene die zich gemeld hebben als gedupeerde zullen wij dan op de hoogte houden.

Bestuur en Jeugdcommissie v.v. Vorden